JE LI ON RAZLOG ZAŠTO ZUBAC DOBRO IGRA U NBA LIGI? / Pogledajte što su kamere snimile; 'Kad on govori, Ivica sluša'

Image
Foto: Screenshot: Twitter

'Ako pozorno pratite utakmicu, možete primjetiti kako Patrick Beverley konstantno na parketu, za vrijeme time-outova, konzultira Zupca'

17.1.2020.
9:07
Screenshot: Twitter
VOYO logo

"Kad Patrick Beverley priča, momčad sluša. Posebno kad si Ivica Zubac, koji dolazi iz utakmice u kojoj je imao double-double učinak i 4 blokade. Ako pozorno pratite utakmicu, možete primjetiti kako Patrick Beverley konstantno na parketu, za vrijeme time-outova, konzultira Zupca. Zu kaže kako to voli, kako voli sjediti do njega u svlačionici. Patrick Beverly ga mentorira. Uvijek je uz njega, želi biti siguran kako je fokusiran na igru...

Zajedno rade još od ljeta

Kaže kako mu je kod Zupca super što zajedno rade još od prošlog ljeta, a Big Zu želi stalno napredovati", kazala je reporterka uglednog FOX Sports Westa Kristina Pink, pri rezultatu noćašnje utakmice po hrvatskom vremenu u Los Angelesu između domaćih Clippersa i Orlando Magica, 3:33 prije kraja prve četvrtine pri rezultatu 30:24 za Clipperse. Patrick Beverley jedan je od najvažnijih igrača Clippersa, igrač iz petorke, koji je trenutno na skromnom prosjeku od 8.2 poena, 6.1 skokova i 3.9 asistencija po susretu u ovoj sezoni. Protiv Magica ubacio je 10 poena u skoro 21 minutu igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Clippersi zaustavili Magic

Los Angeles Clippersi pobijedili su u četvrtak navečer po američkom vremenu Orlando Magic 122:95. Jedan od najboljih košarkaša svijeta Kawhi Leonard postigao je 32 poena za Clipperse, Montrezl Harrell je imao 21 poen, a Los Angeles je pregazio i otpuhao društvo s Floride. Leonard je u svojoj četvrtoj uzastopnoj utakmici imao učinak s najmanje pet skokova i pet asistencija, kao i 30 poena. Iz igre je gađao 12 od 20. Clippersima su sedam igrača zabili dvocifreni broj koševa, u svojoj četvrtoj pobjedi u pet utakmica. Landry Shamet postigao je 13 poena, a JaMychal Green je završio susret s 11 poena i 13 skokova. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Rezultati utakmica u NBA ligi odigranih 16. siječnja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

New York Knicks - Phoenix Suns 98:121 (Dario Šarić je odigrao 28 minuta za Phoenix, zabio je 11 koševa i upisao šest skokova, tri asistencije i jednu ukradenu loptu) Milwaukee Bucks - Boston Celtics 128:123 (Dragan Bedner nije ulazio u igru za Milwaukee) New Orleans Pelicans - Utah Jazz 138:132 (produžetak) (Bojan Bogdanović je oidgrao 26 minuta za Utah, zabio je 26 koševa i upisao tri skoka i četiri asistencije) Golden State Warriors - Denver Nuggets 131:134 (produžetak) LA Clippers - Orlando Magic 122:95 (Ivica Zubac je odigrao 22 minute za LA Clipperse, zabio je osam koševa i upisao osam skokova, jednu asistenciju i jednu blokadu)


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo