SKELIN OBJAVIO POPIS ZA SUDBONOSNU UTAKMICU: / Ovih 12 'veličanstvenih' spašavaju ugled HR košarke

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Hrvatska ne smije izgubiti protiv Rumunjske ako želi izboriti nastup na SP-u u Kini

22.2.2018.
21:37
Dino Stanin/PIXSELL
VOYO logo

Izbornik hrvatskih košarkaša Ivica Skelin objavio je u četvrtak popis od 12 igrača na koje će računati u kvalifikacijskoj utakmici za Svjetsko prvenstvo 2019 protiv Rumunjske u petak u Zadru.

U zadarskoj dvorani Krešimira Ćosića hrvatskim košarkašima je neophodna pobjeda nakon poraza od Nizozemske i Italije. Na popisu su od novih igrača Fran Pilepić, koji igra u turskom drugoligašu Selcuklu Belediyesiu, Hrvoje Perić (Venezia) te 19-godišnji playmaker Cibone Karlo Uljarević koji je upao nakon što Krunu Simona nije pustio Efes Anadolu. Hrvatska u ponedjeljak dočekuje Nizozemsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

19.02.2018., Zadar - Uoci okupljanja hrvatske kosarkaske reprezentacije za utakmice kvalifikacija za Svjetski kup 2019. odrzana je konferencija za medije. Josip Vrankovic, Ivica Skelin. Photo: Dino Stanin/PIXSELL

MATEJ MAMIĆ ZA NET.HR O PROBLEMU HRVATSKE REPREZENTATIVNE KOŠARKE: ‘Konačno se treba uvesti reda. A o tom malom sam još prije govorio…’

Na Skelinovu popisu su: Fran Pilepić (Selcuklu Belediyesi), Luka Žorić (Cibona), Luka Babić (Ulm), Hrvoje Perić (Venezia), Ivan Buva (Istanbul), Dominik Mavra (Lietkabelis), Filip Krušlin (Cedevita), Ivan Ramljak (Cedevita), Željko Šakić (Cluj Napoca), Miro Bilan (Strasbourg), Darko Planinić (Sassari) i Ante Delaš (Anwil Wloclawek).

Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo