IVICA SKELIN OBJAVIO POPIS ZA NIZOZEMSKU: / Sve nas je strah kako će završiti i večerašnja utakmica

Image
Foto: PIXSELL

Ivica Skelin objavio je popis od 12 igrača na koje računa za utakmicu protiv Nizozemske u Višnjiku

26.2.2018.
8:54
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska košarkaška reprezentacija proteklog je vikenda u Zadru doživjela debakl protiv Rumunjske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo i tako samo matematički ostali u igri za Svjetsko prvenstvo u Kini. Nastavila se, tako, sumrak saga hrvatske reprezentativne košarke koja je dotaknula samo dno.

HRVATSKA KOŠARKA NA POVIJESNOJ PREKRETNICI: Gubimo i mučimo se protiv autsajdera, ali ‘od plakanja nema ništa’

Večeras od 20 sati momčad Ivice Skelina dočekuje Nizozemsku, reprezentaciju koja je na svom terenu šokirala našu reprezentaciju u 1. kolu kvalifikacija. Iskreno, kad vidimo u kakvoj se situaciji nalazi momčad, kakva atmosfera u njoj vlada i sudeći prema rezultatima u kvalifikacijama, sve nas je strah kako će i ta utakmica završiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, još uvijek izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Ivica Skelin objavio je popis od 12 igrača na koje računa za utakmicu, objavljeno je na službenoj stranici HKS-a. Na popisu i dalje nema ozlijeđenih Marka Popovića i Roka Stipčevića, a iz sastava je ispao Miro Bilan. Na popisu su i dva nova imena, Domagoj Bošnjak i Ivan Ramljak.

POPIS IGRAČA:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. ULJAREVIĆ Karlo 2. PERIĆ Hrvoje 3. MAVRA Dominik 4. KRUŠLIN Filip 5. PILEPIĆ Fran 6. ŽORIĆ Luka 7. PLANINIĆ Darko 8. BOŠNJAK Domagoj 9. BUVA Ivan 10. BABIĆ Luka 11. RAMLJAK Ivan 12. ŠAKIĆ Željko


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo