INSPIRIRAJUĆA SNIMKA: / Možda nalikuje na obično zakucavanje, ali pogledajte dobro još jednom

Image

Pogleda li se njegova svestranost i zalaganje na utakmicama, u činjenici da je 190 cm visoki Trashaun Willis jedan od najistaknutijih sportaša svoje škole u Washingtonu nema ništa čudnog.

8.2.2017.
14:25
VOYO logo

On je najbolji igrač košarkaške momčadi koju predvodi u poenima i skokovima, atletičar koji se natječe u utrkama s preponama i skoku u vis. Bavi se i američkim nogometom i ove je godine kao startni quarterback ostvario 22 touchdowna.

I sve navedeno napravio je - bez lijeve ruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komplikacije u trudnoći njegove majke razlog su zaostajanja rasta ruke koja se razvila tek do razine lakta. Slavu je ovaj 14-godišnjak počeo stjecati prošlog tjedna kad je zakucao loptu na košarkaškoj utakmici protiv Forest Madisona. Onda je isto ponovio u nedjelju kad je u publici bio i ESPN-ov Chris Hassel i priča je počela rasti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naviknut sam da me podcjenjuju. Zato nastojim raditi više i biti bolji od svih. Sad sam dobio više pažnje nego što sam očekivao, mnogi mi šalju poruke", prenosi Willisove riječi The Des Moines Register.

Kad se pogleda dribling izveden jednom rukom, potom i zakucavanje, zašto je tome tako malo koga čudi. Ali mnoge inspirira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo