HOROR NA EUROPSKOM PRVENSTVU: / Mlade košarkaše Srbije nožem napao Albanac

Image
Foto: Profimedia, Alamy

Albanac je sišao s bicikla i počeo da ih juriti s nožem. Momci su se toliko uplašili, razbježali i došli do hotela

15.8.2019.
20:49
Profimedia, Alamy
VOYO logo

Mladi košarkaši Srbije doživjeli su veliku traumu u Udinama gdje se trenutno nalaze na Europskom prvenstvu. Mladiće je napao nožem naoružani Albanac, prenosi Blic.

"Naša djeca su dobila pola sata slobodnog vremena, izašli su iz hotela u Udinama da se malo prošetaju i opuste, kada je naišao jedan Albanac na biciklu i počeo ih vrijeđati. Govorio je “No Srbija, Kosovo - Albanija”. Momci su mu pokazali rukom da se makne. On se nije maknuo, već je počeo još jače prozivati i provocirati. Dječaci su se tada okupili oko kapetena", rekao je Blicu potpredsjednik Košarkaškog saveza Srbije Igor Rakočević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napao ih nožem

"Tada je taj Albanac sišao s bicikla i počeo da ih juriti s nožem. Momci su se toliko uplašili, razbježali i došli do hotela. Srećom, niko nije povrijeđen. Slučaj je prijavljen policiji. Inače, tretman srpske reprezentacije u Udinama je očajan, suci su nam jučer oteli pobjedu, propuh puše svuda u dvorani, ne može se igrati i šutirati. Djeca su jučer plakala zbog tog poraza. Sutra bi trebali igrati odlučujuću utakmicu za odlazak na Europsko prvenstvo. Strašno smo nezadovljni tretmanom", zaključio je Rakočević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo