opasno je prijeći ocean / Hezonjin suigrač ne želi ići u London zbog kritiziranja Erdogana: 'Bojim se za vlastiti život'

Image

Inače, 26-godišnji centar jedan je od najplaćenijih i najboljih igrača u slabašnoj momčadi New York Knicksa

8.1.2019.
13:35
VOYO logo

Zvijezda New York Knicksa, turski košarkaš Enes Kanter izjavio je da neće ići u London sa svojom momčadi odigrati utakmicu protiv Washington Wizardsa sredinom siječnja jer se boji za vlastiti život, piše ugledni američki sportski medij ESPN.

Suigrač našeg Marija Hezonje veliki je protivnik politike aktualnog turskog predsjednika Erdogana i zbog te činjenice u rodnoj zemlji nije bio od 2015. godine. Nikad se nije libio javno iznositi svoje stavove o vladavini tuskog predsjednika, a njegov je otac (koji je sveučilišni profesor) uhićen i osuđen na zatvor. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Enes Kanter je pri svom posjetu Rumunjskoj 2017. godine zadržan na aerodromu i morao je povuće jake veze iz Amerike da bi ga pustili 

Inače, 26-godišnji centar jedan je od najplaćenijih i najboljih igrača u slabašnoj momčadi New York Knicksa. Ove je sezone na prosjecima od nešto više od 14 poena te deset skokova po utakmici u limitiranom vremenu od 26 minuta po utakmici na parketu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo