HEZONJA UZBURKAO DUHOVE U SRBIJI: / 'Njegove izjave nemaju veze sa sportom'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
7.9.2015.
11:07
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Mario Hezonja je prošle godine na Mundobasketu u Španjolskoj debitirao u dresu hrvatske reprezentacije. Tadašnji izbornik Jasmin Repeša nije mu dao pravu priliku, što je zasmetalo Hezonju. Sada na Eurobasketu druga je priča. Hezonja ima važnu ulogu u sustavu igre a. Vidjelo se to protiv Slovenije (pobjeda 80:73), u srazu u kojem je Hezonja bio jedan od najboljih pojedinaca, a vidjelo se to i u jučerašnjem dvoboju protiv Grčke (poraz 72:70).

Image
DAME I GOSPODO: /

Pogledajte zašto je Mario Hezonja oduševio Amerikance

Image
DAME I GOSPODO: /

Pogledajte zašto je Mario Hezonja oduševio Amerikance

Protiv Slovenije, Hezonja je za 24 minute provedene na parketu ubacio 13 poena (za dva 3/4, za tri 2/5), uz 6 skokova (2 napadačka) i jednom asistencijom. Grcima je, pak, ubacio 8 koševa (za dva 1/2, za tri 2/8) uz 2 skoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon pobjede protiv Slovenije, 20-godišnji Dubrovčanin dao je sljedeću izjavu:

'Objektivni' srpski mediji

"Za sve nas je nešto posebno igrati u ovom dresu za koji su mnogi dali živote. To je više od kluba, nešto posebno, pogotovo za mene. Ujak mi je poginuo i ovo su pobjede za njega i sve koji su dali život za ovaj dres. Ja ću se uvijek za njega boriti i iznad svojih mogućnosti”, rekao je najmlađi igrač hrvatske reprezentacije" i uzburkao duhove u Srbiji. Naime, na njegovu izjavu osvrnuo se srpski Kurir koji je napisao kako je "mladi košarkaš Hrvatske po završetku meča protiv Slovenije dao izjave koje nemaju previše veze sa sportom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mario Hezonja bio je jedan od glavnih igrača Hrvatske u pobjedi nad Slovenijom u prvom kolu grupe C Europskog prvenstva 80:73. Postigao je 13 poena, uz šest skokova, ali ga je po svemu sudeći ponijela euforija nakon pobjede u prepunoj zagrebačkoj "Areni" pa je dao izjave koje nemaju previše veze sa sportom". piše Kurir.

Baš nas zanima bi li kolege iz Kurira bili tako "objektivni" da je netko od njihovih sportaša dao sličnu domoljubnu izjavu vezanu za njihovu povijest...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo