HEZONJA OPET DOBAR, ORLANDO PONOVNO PORAŽEN: / Super Mario pogađao sa svih strana, ali Magic je i dalje u slobodnom padu

Image
Foto: AFP

Dobar učinak Hezonje malo je značio njegovoj momčadi

10.1.2018.
8:10
AFP
VOYO logo

Peti uzastopni poraz i četrnaesti u zadnjih petnaest utakmica upisala je košarkaška momčad Orlando Magic na gostovanju u Dallasu kod Mavericksa koji su, pak, ovom pobjedom prekinuli niz od tri utakmice bez slavlja. Nije na poluvremenu tako izgledalo, gostujući Magic imao je prednost od pet poena razlike (48-43) i raspoloženog Marija Hezonju koji je sa ubačenih devet poena predvodio sastav Magica u tom dijelu utakmice. Potop je uslijedio kasnije, a stigao uz po 20 poena Dennis Smith mlađeg i Dirka Nowitzkog kojima se 'otvorilo' u nastavku.

Hezonja je do kraja ogleda skupio još pet poena, ukupno, dakle, 14 koji su stigli nakon što je pogodio pet od devet pokušaja iz igre, među kojima i ovu tricu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukupno je iza crte za tri poena gađao 2-4, pogodio oba pokušaja sa linije slobodnih bacanja, a svemu dodao po četiri skoka i asistencije. Hezonja, inače, vrlo dobro izgleda napadački u posljednje vrijeme. Od sredine prosinca prošle godine kroz trinaest odigranih utakmica devet je puta išao iznad deset poena, preciznije, na prosjecima je od 12,3 koševa i 4,8 uhvaćenih lopti po susretu. No, Orlando niže poraze...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mjesto u startnoj petorci Hezonja je ovaj put dobio nakon što je Aaron Gordon (19 poena) kažnjen ulaskom s klupe zbog kršenja 'timskih pravila', a navodno je riječ o kašnjenju na let.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA liga, rezultati:

Toronto Raptors - Miami Heat 89-90

Oklahoma City Thunder - Portland Trail Blazers 106-117

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dallas Mavericks - Orlando Magic 114-99

LA Lakers - Sacramento Kings 99-86

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo