GRCI OSVOJILI TORANJ: / Olympiakos prekinuo pobjednički niz Cedevite

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Košarkaši Cedevite poraženi su u dvoboju 6. kola B skupine Eurolige u Zagrebu od grčkog Olympiakosa s 70:83 (24:21, 16:20, 16:23, 14:19).

19.11.2015.
21:39
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Stala je sjajna serija Cedevita u Euroligi. Nakon tri uzastiopne pobjede, Cedevita je doživjela treći poraz u ovom elitnom klupskom košarkaškom natjecanju. Ali, posve očekivan jer je Olympiakos i u Zagrebu potvrdio da jedna od tri najbolje momčadi u Europi. Zagrepčani su se odlično držali sve do treće četvrtine, koju su izgubili s 16:23 i dokraja nisu mogli nadoknaditi taj zaostatak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod hrvatskog prvaka su prednjačili Jacob Pullen (13), James White (12), Miro Bilan (10, 8 skokova) i Luka Babić (10), dok su Grke ka pobjedi vodili Othello Hunter (19, 8 skokova) i Ioannis Papapetrou (16, 8 skokova).

http://net.hr/sport/kosarka/viceprvak-europe-ipak-prejak-cedevita-nije-mogla-protiv-kosarkaskog-velikana/#1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rasprodana dvorana

Pullen i društvo su rasprodali dvoranu, a Cedevita je podsjetila na zlatna doba Cibone, kada su gledatelji ostajali ispod dvorane. Unatoč kupljenim ulaznicama, mjesta u dvorani više nije bilo. No, klub je napravio pravi potez, još se za vrijeme utakmice ispričao svim oštećenim ljubiteljima košarke.

U skupini B vodi Olympiacos s omjerom 5:1, a Cedevita je s 3:3 na trećoj poziciji. U 7. kolu Cedevita 26. studenoga gostuje u Limogesu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo