Ma je li moguće? 'Gotovo je, sapunica je završena!'

Posljednja 'runda' borbe za Darija Šarića između Cibone i Cedevite nije ni mogla proći drugačije nego s triler-završnicom.

27.11.2012.
17:28
VOYO logo

U međuvremenu, sastanak u Domu sportova odgođen je za utorak predvečer jer se čekalo Cedevitina predsjednika Mladena Vebera da se vrati s poslovnog puta. Po običaju, provjerili smo i s Predragom Šarićem kakva je situacija, očekujući da će reći da i on čeka vijesti iz Zagreba. Međutim...

"Gotovo je, sapunica je završena! Dario danas ili sutra potpisuje za Cibonu! Cedevita je htjela odgoditi sastanak za četvrtak ili petak, a mi to više nismo mogli čekati!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I zaista, više nema ni 'ako' ni 'ili'. U srijedu ujutro najbolji mladi košarkaš Europe službeno će biti predstavljen u Ciboni za koju bi mogao zaigrati već u nedjelju u utakmici kod Olimpije. Cibonini uvjeti očito su bili prihvatljiviji, a jedna od presudnih stavki bila je ta da u NBA može ići već 2014. godine, dok bi ga Cedevita pustila godinu poslije.

Izgleda da Šarićevu stranu nisu privukle ni izjave novog trenera Cedevite Ace Petrovića kako ga definitivno vidi u momčadi unatoč tome što ima bogat roster, nije ih privukla ni Euroliga nego ono što je Cibona nudila. Nema sumnje da su napravili sjajan posao, i da će budući trener Vukova, o kojemu se još vijeća, u ruke dobiti igrača čiji bi kapacitet mogao zaokrenuti sezonu Cibosa u uzlaznom smjeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo