Gotovo je! Dario Šarić napravio je transfer života!

'Ostati ću u Ciboni sigurno dvije, tri godine. Neću inzistirati već ovog ljeta za odlazaka. Budem li imao visoku poziciju na draftu neću žuriti u NBA ligu', poručio je novi cibos Dario Šarić.

28.11.2012.
14:00
VOYO logo

Vukovi su uz pomoć sponzora, zaštitarske tvrtke, Klemm Security, dobili najveće pojačanje ove godine. Naime, ta je tvrtka za Darija Šarića platila KK Zagrebu traženih 550 tisuća eura koliko je odredila FIBA, a 18-godišnji je dragulj potpisao ugovor na 4 godine.

Iako su za najtalentiranijeg košarkaša Europe proteklih mjeseci zanimanje iskazivali brojni domaći i strani klubovi, Cibona se pokazala najkonkretnijom te bi upravo Šarić trebao biti jamstvo novog uspona kluba iz Savske. Šarić bi mogao nastupiti u dresu Cibone već u nedjeljnom ogledu s Olimpijom u Ljubljani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon Šibenčanina Dražena, dobili smo Darija", kazao je predsjednik Cibone Ivica Lovrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretan sam što sam ovdje. Cibona je klub koji mi je oduvijek u srcu, to je klub kojem Šibenčani oduvijek naginju. Najvažnije nakon agonije koju sam prošao je činjenica da ću konačno početi igrati, nadam se već ovog vikenda protiv Olimpije. Doslovno sam izludio posljednja dva mjeseca čekajući da riješim svoj status...", poručio je mladi Šibenčanin i o ponudi Cedevite rekao:

"Oni su se pojavili u 12 i jednu minutu. Mislim da ne bi bilo korektno uspoređivati ponude Cibone i Cedevite, no 'vukovi' su košarkaški brand."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šarić je potpisao četverogodišnji ugovor s Cibonom i kako pišu Sportske novostiplanira odraditi barem polovicu tog ugovora.

"Ostat ću u Ciboni sigurno dvije, tri godine. Neću inzistirati već ovog ljeta za odlazaka. Budem li imao visoku poziciju na draftu neću žuriti u NBA ligu. Novac? Našli smo se na sredini gdje smo svi zadovoljni."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo