nba liga / Golden State Warriorsi prvaci, Kevin Durant MVP finala

Image
Foto: AP Images

Cavsima nije pomogla niti još jedna sjajna predstava LeBrona Jamesa koji je ubacio 41 poen uz 13 skokova i osam asistencija, Kyrie Irving je dodao 26, a J.R. Smith 25 pogodaka

13.6.2017.
7:24
AP Images
VOYO logo

Košarkaši Golden State Warriorsa osvojili su naslov NBA prvaka nakon što su u velikom finalu sa 4-1 u pobjedama svladali prošlogodišnje prvake Cleveland Cavalierse, u petoj utakmici igranoj u Oaklandu Warriorsi su slavili sa 129-120.

Warriorse su do drugog naslova u posljednje tri sezone, najbolji su bili i 2015., a petog u klupskoj povijesti, predvodili Kevin Durant koji je postigao 39 koševa, sedam skokova i pet asistencija i Stephen Curry sa 34 ubačaja, 10 asistencija i šest skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cavsima nije pomogla niti još jedna sjajna predstava LeBrona Jamesa koji je ubacio 41 poen uz 13 skokova i osam asistencija, Kyrie Irving je dodao 26, a J.R. Smith 25 pogodaka.

Za najkorisnijeg igrača (MVP) finala proglašen je Durant, koji j za svoj prvi naslov u karijeri, nakon što je prošloga ljeta stigao u Warriorse iz Oklahoma City Thundera, u svakoj od pet utakmica finala postigao više od 30 poena, a finale je okončao s prosjekom od 35.2 poena, 8.4 skokova i 5.4 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Warriorsi su tijekom ovogodišnjeg doigravanja ostvarili 16 pobjeda, od toga 15 zaredom, uz samo jedan poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo