RASTURIO IH JE / Eto, zato je baš on najbolji igrač NBA lige. Pogledajte monstruoznu partiju Nikole Jokića protiv Knicksa

Image

Nuggetse je do pobjede predvodio prošlogodišnji MVP igrač NBA lige srbijanski centar Nikola Jokić

4.12.2021.
22:43
VOYO logo

Košarkaši Denver Nuggetsa slavili su na gostovanju u Madison Square Gardenu, gdje su u prvoj utakmici večerašnjeg programa NBA lige svladali domaće New York Knickse sa 113-99.

Nuggetse je do pobjede predvodio prošlogodišnji najkorisniji (MVP) igrač NBA lige srbijanski centar Nikola Jokić koji je postigao 32 koša, uz šut 14/19, 11 skokova i pet asistencija. Veliki doprinos dao je igrač s klupe Zeke Nnaji koji je ubacio 21 poen pogodivši pet od devet pokušaja za tricu, a imao je i osam skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jokićevu monstruoznu partiju pogledajte OVDJE

Image
Image

U domaćoj momčadi najbolji je bio Julius Randle sa 24 koša, osam asistencija i sedam skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Knicksi su ovim porazom, trećim u nizu, pali ispod 50% pobjeda (11-12) i trenutačno se nalaze na 11. mjestu u Istočnoj konferenciji, koje bi na kraju osnovnog dijela sezone značilo da su ostali bez doigravanja. Srećom po njih, odigrali su tek nešto više od četvrtine utakmica.

Denver je došao do polovičnog učinka (11-11), što mu donosi osmo mjesto u Zapadnoj konferenciji u kojoj su se izdvojile prve tri momčadi, Golden State (19-3), Phoenix (18-4) i Utah (15-7), dok je sedam momčadi unutar jedne pobjede razlike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo