All-Star vikend / Dron asistent u zakucavanju: pogledajte vrhunske NBA igrače na djelu

Image
Foto: AP

Lanjski finalist Aaron Gordon eksperimentirao je s dronom, no dron se nije pokazao sjajnim asistentom pri zakucavanju

19.2.2017.
12:46
AP
VOYO logo

U najzabavnijoj All-Star večeri u New Orleansu sinoć je održano natjecanje u zakucavanjima, tricama i košarkaškim vještinama. Bilo je impresivnijih nastupa prošlih godina, pogotovo u zakucavanjima, piše Sportnet.hr.

Tri su runde bila potrebne kako bi u sinoćnjem programu dobili najboljeg tricaša NBA lige na All-Star vikendu u New Orleansu. U raspucavanju protiv Kyrieja Irvinga iz Cleveland Cavaliersa pobijedio je Eric Gordon iz Houston Rocketsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trojica najboljih iz prve runde plasirala su se u drugi krug natjecanja, posebno su razočarali Kyle Lowry i C.J. McCollum. Branitelj prošlogodišnjeg naslova Klay Thompson za jedan je poen ispustio prolazak u drugu rundu.

Rezultati prvog kruga:
Kemba Walker 19 poena
Kyrie Irving 20
Wesley Matthews 11
Eric Gordon 24
Nick Young 18
C.J. McCollum 10
Kyle Lowry 9
Klay Thompson 18

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj su rundi Gordon i Irving postigli po 20 poena i tako osigurali nastup u raspucavanju dok se Walker oprostio sa 17 poena. Gordon je imao najbolju taktiku, važnije mu je bilo pogoditi svaki ispucani šut nego što prije ispucati sve lopte. U finalnoj rundi ubacio je 21 poen, Irving 18 te je Gordon tako postao prvi igrač Houston Rocketsa koji je osvojio natjecanje u tricama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U natjecanju u zakucavanjima pobijedio je Glenn Robinson III., kojem je ovo bilo prvo natjecanje. U finalu je pobijedio rookieja Derricka Jonesa Jr. rezultatom 94:87.

Prošlogodišnjeg pobjednika Zacha LaVinea nije bilo, zbog ozljede koljena njegova sezona je gotova. Prošlogodišnji finalist Aaron Gordon sinoć nije oduševio, eksperimentirao je s dronom, no dron se nije pokazao sjajnim asistentom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U natjecanju vještina Kristaps Porzingis na putu do pobjede porazio je DeMarcusa Cousinsa, Nikolu Jokića i u finalu Gordona Haywarda.

Video tog natjecanja, kao i druge sportske zanimljivosti možete pogledati na portalu Sportnet.hr.

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo