DRAGAN BENDER I DALJE U FOKUSU: / Hrvatski košarkaški dragulj odigrao i drugu utakmicu za svoje Phoenix Sunse

Image
Foto: AFP, Mike Stobe

Hrvatski košarkaš Dragan Bender odigrao je svoju drugu utakmicu za svoju NBA momčad Phoenix Sunse.

11.7.2016.
12:09
AFP, Mike Stobe
VOYO logo

Bender je bio u startnoj postavi Phoenixa i odigrao 30 minuta na NBA "Ljetnoj ligi" u Las Vegasu, gdje je njegova momčad stigla do druge pobjede svladavši Boston Celticse s 87-74. Bender se u ovoj utakmici i nije baš iskazao. Jedan od najtalentiranijih mladih europskih košarkaša, koji je na ovoljetnom draftu izabran kao 4. pick prve runde drafta što je najviša draft pozicija za jednog hrvatskog košarkaša u povijesti, susret je završio sa skromnim učinkom od tri koša (šut 1/6, za tricu 1/4), četiri skoka, jednom blokadom i pet izgubljenih lopti.

Nastupili Duje Dukan i Ivica Zubac

Celticse je predvodio član najbolje momčadi NBA novaka u prošloj sezoni, šuter Devin Booker ubacivši 24 koša i sedam asistencija. Osim Bendera na Ljetnoj ligi u Las Vegasu igraju još dvojica hrvatskih košarkaša. Duje Dukan i Ivica Zubac. Dukan je u porazu Sacramenta od Houstona 73-85 u igri proveo nešto manje od četiri minute te uspio ugrabiti jedan skok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zubac i njegovi Los Angeles Lakersi su odmarali u noći s nedjelje na ponedjeljak, a u noći s ponedjeljka na utorak čeka ih dvoboj s Golden Stateom, nakon što su u prva dva nastupa svladali New Orleans i Philadelphiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo