STAO IM JE NA ŽULJ / Dončić ozlijeđen izveo nevjerojatan podvig pa optužio suce da su potkupljeni

Image
Foto: Pixsell.hr

U posljednjim trenucima kada se lomio rezultat Dončić je pokušao pucati iz kontakta s Greenom no promašio je, a sudac nije procijenio da je riječ o prekršaju što je razbjesnilo Slovenca

23.3.2023.
9:07
Pixsell.hr
VOYO logo

Luka Dončić ponovno je glavna priča večeri u NBA-u. Njegov Dallas je poražen protiv Golden State Warriorsa u reprizi prošlogodišnjeg finala rezultatom 127:125, a Dončić je usprkos slaboj šuterskoj večeri ipak bio najbolji strijelac i asistent.  

Ozlijeđeni Dončić je ubacio 30 poena što mu je bila 41. utakmica u sezoni s najmanje trideset poena što ni jednom igraču u povijesti Mavsa nije uspjelo. Dodao je Dončić još 17 asistencija i sedam koševa čime je zaokružio utakmicu koja mu je naposljetku iscurila iz ruku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poludio nakon zadnjeg napada

Ipak u fokusu je jedan drugi detalj. U posljednjim trenucima kada se lomio rezultat Dončić je pokušao pucati iz kontakta s Greenom no promašio je, a sudac nije procijenio da je riječ o prekršaju što je razbjesnilo Slovenca.

Gestikulirao je prema zapisničkom stolu kao da broji novce aludirajući da su suci plaćeni kako bi sudili za Warriorse. Takve se stvari se ne toleriraju u NBA-u te će zvijezdi Dallasa vjerojatno odrezati ozbiljnu kaznu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo