DOMAĆE JE DOMAĆE: / U 1. kolu igra se derbi u Draženovom domu

Image
Image

U prostorijama Hrvatskog košarkaškog saveza (HKS) u četvrtak su određeni parovi košarkaške A-1 Lige za prvaka i Lige za ostanak, a već u 1. kolu na rasporedu je derbi Cibone i Zadra u Zagrebu.

24.3.2016.
16:37
VOYO logo

U srijedu 23. ožujka završen je prvi dio A-1 lige košarkaša iz koje se regionalnim ligašima Cedeviti, Ciboni i Zadru pridružilo pet najuspješnijih klubova: Zagreb, Kvarner 2010, Split, Šibenik i Gorica. U posljednjem kolu Gorica je kao domaćin svladala Zagreb 82:75, a Škrljevo svladalo Split na Gripama 77:70.

Gorica bolja od Škrljeva

Gorica i Škrljevo su završili natjecanje s učinkom 10-10, ali su Goričani osvojili peto mjesto zahvaljujući boljem omjeru u međusobnim dvobojima te će se po prvi put u klupskoj povijesti naći u borbi za naslov prvaka Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cedevita brani naslov

Prvo kolo A-1 Lige za prvaka bit će odigrano u subotu 2. travnja, a parovi su: Cedevita - Kvarner 2010, Zagreb - Split, Gorica - Šibenik i Cibona - Zadar. Bit će odigrano ukupno 14 kola, a posljednje je na rasporedu 14. svibnja. Četiri najbolje plasirane momčadi izborit će mjesto u polufinalu doigravanja, koje će biti igrano od 17. do 25. svibnja, po sustavu na dvije pobjede. Finale doigravanje igrat će se na tri pobjede, a posljednji termin moguće pete utakmice finala je 7. lipnja.

Naslov prvaka brane košarkaši Cedevite koji su u prošlogodišnjem finalu s ukupnih 3-1 u pobjedama bili bolji od Cibone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo