DOKUMENTARAC O JORDANU SRUŠIO SVE REKORDE GLEDANOSTI: / Ovo u povijesti nije zabilježeno

Image
Foto: Profimedia

Dosadašnji rekord držao dokumentarac o Bou Jacksonu

21.4.2020.
9:28
Profimedia
VOYO logo

Prve dvije epizode 10-dijelne dokumentarne serije "Posljednji ples" o po mnogima najboljem košarkašu svih vremena MichaeluJordanu i Chicago Bullsima s kojima je od 1991. do 1998. godine osvojio šest naslova NBA prvaka, emitirane u nedjelju navečer, potukle su rekorde gledanosti dokumentarnih filmova na televizijskoj postaji ESPN.

ESPN je objavio kako je prosječna gledanost prvih dviju epizoda bila 6.1 milijuna gledatelja, prvu epizodu gledalo je prosječno 6.3 milijuna ljudi, a drugu 5.8 milijuna, dok je dosadašnji rekord držao dokumentarac o Bou Jacksonu, koji se svojedobno uspješno bavio paralelno američkim nogometom i bejzbolom, iz 2012. kojega je pogledalo 3.6 milijuna ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema ESPN-u, film je najveću gledanost od 12.1 posto imao upravo u Chicagu. Kao razlog ovako velike gledanosti navode se Jordanov legendarni status kojega uživa i 17 godina nakon umirovljenja, ali i nedostatak sportskih događaja koji bi se mogli gledati uživo zbog pandemije koronavirusa. Treća i četvrta epizoda bit će emitirane u nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo