RAĐA DOBIO BRUTALAN ODGOVOR: / 'Ne vidim razlog zašto ste to tako napisali. Pa mi se ni ne poznajemo'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Vinko Tranfić reagirao na tekst Dina Rađe od prije više od mjesec dana

17.10.2018.
19:20
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Viši fizikalni terapeut Vinko Tranfić reagirao je na tekst kojega je bivši proslavljeni hrvatski košarkaš, član Kuće slavnih Dino Rađa, objavio 12. rujna 2018. godine na svom Facebook profilu na kojem redovito piše anegdote i važne događaje iz svoje velike karijere. Dalmatinski portal prenosi tekst Tranfića u cjelosti, a mi samo najzanimljivije dijelove:

RAĐA O LJUBAVI PREMA OMILJENOM KLUBU: ‘Je*iga, za to je vridilo popit s*anje od trenera’

"Poštovani gospodine Dino Rađa,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ističući logično zasluge svog fizioterapeuta za Vašu veličanstvenu košarkašku karijeru, od mene ničim izazvani, nazvali ste me 'onaj šta se reklamira na svakon kantunu'. Već 15 godina u našim centrima u Splitu i Kaštel Novom cijene usluga nismo podizali, pa mogućnosti za takvo reklamiranje ni teoretski nemamo. U smještajnom kapacitetu za korisnike naših usluga u Splitu cijene su također prilagođene standardu hrvatskih građana.

Objasnio reklamne aktivnosti u svojoj branši

U fizioterapeutskoj branši se za reklamne aktivnosti drži prihvatljivim izdvajanje od 10-15% od prihoda. Mi izdvajamo tek oko 7%, što je lako dokazivo. Najveći dio naših nastupa u medijima zaslužili smo na osnovu procjene uredništava istih o našoj kompetenciji diskutiranja na teme iz fizioterapije i nemaju veze s plaćenim marketingom. Velik dio naših medijskih pojavljivanja odnosi se na sportske uspjehe sportaša s kojima radimo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Radujem se svakom sportskom uspjehu'

Budući da se osobno ne poznajemo, ne nalazim razloge zbog kojih biste me trebali stavljati u kontekst kako ste to napravili. Da se nešto slično meni ne bi ponovilo ili nekom mom kolegi dogodilo, kao i da biste Vi i drugi spoznali dimenzije promašenosti Vašeg pristupa navodim Vam važnije od svojih referenci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I za kraj, ali možda i najvažnije: ni u jednom svom istupu nisam omalovažio ni jednog svog kolegu, a ni sportaše s kojima su oni surađivali. Radujem se svakom sportskom uspjehu i svakom priznavanju zasluga fizioterapeuta unutar toga kao dijelu promocije prekrasne fizioterapeutske struke kojoj sam posvetio 30 godina života", stoji u tekstu Vinka Tranfića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo