KAKVA VEČER / Davis razbijenim nosom vukao 'krnje' Lakerse novom monstruoznom predstavom

Image
Foto: Profimedia

Los Angeles Lakersi su bez LeBrona Jamesa i D'Angela Russella svladali Memphis Grizzliese 112:103

8.3.2023.
11:20
Profimedia
VOYO logo

Noćas je Dario Šarić s Oklahoma City Thunderom srušio aktualne prvake Golden State Warriorse, dok Bojan Bogdanović nije nastupio za Detroit Pistone u novom porazu. Philadelphia 76ersi su svladali Minnesota Timberwolvese 117:94, a ponovno je briljirao Joel Embiid. Sjajni kamerunski centar odigrao je svega 27:59 minuta, a uspio je postići 39 poena, uhvatiti sedam skokova i podijeliti četiri asistencije.

Image
LOVA DO KROVA /

Evo koliko će Slaven Bilić zaraditi otkazom u Watfordu, otpremnina dolazi i njegovom stožeru

Image
LOVA DO KROVA /

Evo koliko će Slaven Bilić zaraditi otkazom u Watfordu, otpremnina dolazi i njegovom stožeru

Tyrese Maxey je dodao 27 poena uz pet asistencija, dok je kod Wolvesa najbolji bio Anthony Edwards s 32 poena i sedam skokova. Valja istaknuti kako su Sixersi igrali bez Jamesa Hardena, dok kod poraženih i dalje nema Karla-Anthonyja Townsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milwaukee Bucksi su svladali Orlando Magic 134:123, a heroj susreta bio je Brook Lopez. Bucksi su igrali bez Giannisa Antetokounmpa i Jruea Holidaya, ali su uspjeli svladati Magic koje je predvodio Franz Wagner s 21 poenom.

Image
Foto: Profimedia.hr
Image
Foto: Profimedia.hr

10. mjesto (Joel Embiid) - Od NBA ugovora je ukupno zaradio 375 milijuna dolara.

Davis dominirao

Charlotte Hornetsi su "primirili" New York Knickse koji su bili u sjajnom nizu. Hornetsi su slavili 112:105, a predvodio ih je Kelly Oubre Jr. s 27 poena i pet skokova. Terry Rozier je dodao 25 poena uz sedam asistencija i pet skokova, dok je Gordon Hayward bio na rubu triple-doublea s 23 poena, devet skokova i osam asistencija. Knickse, koji su igrali bez Jalena Brunsona, predvodio je RJ Barrett s 27 poena i šest skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brooklyn Netsi su pobijedili Houston Rocketse 118:96, a novu briljantnu utakmicu odigrao je Mikal Bridges, koji igra nestvarno otkako je stigao iz Phoenix Sunsa. Sada je ubacio 30 poena uz pet asistencija, dok je Spencer Dinwiddie ubacio 23 poena. Rocketse je predvodio Jalen Green s 25 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dallas Mavericksi su svladali Utah Jazz 120:116, a predvodio ih je njihov opaki duo, Kyrie Irving - Luka Dončić. Irving je ubacio 33 poena, uz osam asistencija i šest skokova, dok je slovenski as susret završio s 29 poena, deset skokova i šest asistencija. Sjajan je bio i Tim Hardaway Jr. s 24 poena, dok je poražene predvodio sjajni Lauri Markkanen s 33 poena i šest skokova.

Los Angeles Lakersi su bez LeBrona Jamesa i D'Angela Russella svladali Memphis Grizzliese 112:103. Grizzliesi su igrali bez Ja Moranta koji odrađuje suspenziju nakon skandala u klubu. Lakerse je "povukao" Anthony Davis koji je odigrao monstruoznu utakmicu: Postigao je 30 poena, uhvatio 22 skoka, podijelio tri asistencije i dodao dvije blokade. Po 17 poena ubacili su Dennis Schröder, Austin Reaves i Rui Hachimura. Kod Memphisa se najviše istaknuo Jaren Jackson Jr. s 26 poena i osam skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo