Hrvatsko 'čudo od djeteta' skrivilo prometnu nesreću!

Tek punoljetni Dario Šarić proteklog je vikenda napravio ozbiljan prometni incident. Prema izvještaju policije, svojim se vozilom zabio u tri parkirana automobila te pobjegao s mjesta nezgode.

19.11.2012.
17:41
VOYO logo

Najveći europski košarkaški talent Dario Šarić ovog se vikenda malo zaigrao. Mladi Šibenčanin u noćnom je izlasku svojim vozilom napravio veliku glupost na ulicama Šibenika.

Pod utjecajem alkohola izgubio je kontrolu za upravljačem i zabio se u čak tri parkirana automobila. Nakon nesreće se brzo i udaljio s mjesta događaja, ali ubrzo ga je zaustavila policija. Kako piše portal Šibenik.in, slijedi mu optužni prijedlog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sam Šarić se nalazi u Turskoj na probi u Fenerbahceu, a sam Dario je iznio nešto drugačiju verziju incidenta. Navodno, popio je samo jedno pivo, a automobil s automatskim mjenjačem je prebacio brzinu i proklizao, te je on udario u automobile. Kako nakon nekog vremena policija i vlasnici nisu dolazili, 18-godišnji je Dario ostavio ceduljicu sa svojim telefonskim brojem i sam pozvao policiju.

Kako bilo, Šariću želimo da konačno nađe klub u kojem će igrati, ali i mnogo više mirnoće za volanom, te se nadamo da će izvući pouke iz ovog incidenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo