DARIO JE ŽRTVA NEHUMANOSTI NBA LIGE: / Društvene mreže gore zbog Šarićevog tradea koji je sve šokirao; 'Fališ nam Kralju'

Image
Foto: AFP

U klubu su stalno isticali kako je Dario dio "Procesa", igrač za budućnost kluba

13.11.2018.
9:41
AFP
VOYO logo

Vijest da je ponajbolji hrvatski košarkaš Dario Šarić razmjenjen iz Philadelphije u Minnesotu Timberwolwes u zamjenu za All star igrača Jimmyja Butlera, odjeknula je NBA ligom i među hrvatskim pratiteljima košarke. Jer, u klubu su stalno isticali kako je Dario dio "Procesa", igrač za budućnost kluba.

Darija je trade - šokirao

Međutim, u NBA ligi to ne znači ništa. Može vam se dogoditi da zaspete kao kao igrač jednog kluba, a probudite se kao igrač drugog. Upravo se to dogodilo Dariju Šariću. U petak navečer otišao je spavati kao igrač Sixersa, a probudio se kao “razmijenjena roba” u Minnesota Timberwolvese. Darijev otac Predrag kazao je kako je trade njegovog sina - šokirao! Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da je bivši Sixers Šarić je saznao u Memphisu

Da je bivši Sixers, Šarić je saznao u Memphisu, neposredno prije klupskog sastanka, javlja Večernji list. Još u 11.30 ispijao je kavicu s prijateljem, a nešto prije podne, piše spomenuti medij, saznao je da će morati organizirati hitnu selidbu iz svog vrhunskog stana u Philadelphiji koji je plaćao oko 6000 dolara mjesečno...

Image
Image

PHOENIX, AZ - DECEMBER 31: Dario Saric #9 of the Philadelphia 76ers sits on the bench during the first half of the NBA game against the Phoenix Suns at Talking Stick Resort Arena on December 31, 2017 in Phoenix, Arizona. The 76ers defeated the Suns 123-110. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Christian Petersen/Getty Images/AFP

Srećom, uslužne djelatnosti u Americi jako dobro funkcioniraju i imate li novca postoji agencija za sve vaše potrebe, pa je tako i hrvatski košarkaš angažirao jednu takvu agenciju da ga što prije preseli u Minnesotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brown ga je volio

Kako bilo, Šarićev trade tema je rasprava i pisanja košarkaških zaljubljenika u NBA ligu i na društvenim mrežama. Navijači Philadelphije, kao igrači i trener momčadi Brett Brown, žale za Šarićevim odlaskom. Brown ga je volio pa je i suzu pustio kada se s njim opraštao, no to je Amerika. Gazde dvaju klubova su se dogovorile i to se mora poštovati. Pozdraviš se i ideš dalje. Da, surova stvarnost NBA lige i općenito današnjeg profesionalnog sporta...

"Sretno ti bilo Dario Šarić, volimo te (brišem se rupčićima)", komentar je na Twitter računu "Glasaj za Proces".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sposobnost dodavanja

Jedan je košarkaški pratitelj objavio je post u kojem otkriva što ga je kod Darija najviše oduševljavalo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedna od stvari koje su me oduševljavale kod Šarića je ta sposobnost dodavanja u igri. Bez obzira radilo se o tranziciji ili najboljim potezima, 'veliki momak' zbilja zna kako odigrati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Šarić je definitivno podcijenjen košarkaš koji je bio velik u igri'

Philadelphia je u zamjenu za Butlera u Minnesotu poslala, osim hrvatskog košarkaša, i Rocca Covingtona, Jareda Baylessa i jedan pick na draftu. Tako je jedan navijač napisao:

"Dečki, hvala vam na svemu što ste dali za Phily. Šarić je definitivno podcijenjen košarkaš koji je bio velik u igri na obje strane terena".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Našao se u NBA ligi'

Zvijezda Sixersa Joel Embiid prokomentirala je Darijev odlazak...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dario i Cov dali su nam mnogo u posljednjih nekoliko godina igranja za klub. Igrali smo dobro zajedno, Dario se našao u NBA ligi. Mislili smo kako ćemo još dugo igrati zajedno, ali to je posao. Želim im puno sreće u novom klubu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Justin Carlucci na Twitteru je napisao:

"Nedostajat ćeš nam Homie".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nedostaješ nam Dario", jedan je od komentara kojim se navijači opraštaju od Darijevog igranja za Sixerse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dario hvala ti na igri. Težak dan".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala ti što si došao u Philu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napravio si više za ovaj grad od Bena Franklina i Williama Penna zajedno. Uvijek ću te voljeti i cijeniti vrijeme koje smo proveli zajedno. Nedostaješ nam kralju", samo su neki od komentara NBA pratitelja na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo