VIDEO: / Novi debakl Lakersa! Ovo je povijesni kiks!

Los Angeles Clippersi su ove sezone dobili sve četiri utakmice protiv gradskog rivala Lakersa.

8.4.2013.
10:23
VOYO logo

Dugi su niz godina Clippersi živjeli u sjeni “starijeg brata”, ali ove su ih sezone dobili u sve četiri međusobne utakmice. Clippersi su prethodno još jedini put u povijesti “pomeli” Lakerse u sezoni 1974/75 kada je momčad nosila ime Buffalo Braves. Svi udarni igrači Clippersa bili su raspoloženi, pa je tako Blake Griffin ubacio 24 koša uz 12 skokova, Chris Paul 24 koša uz 12 asistencija, Jamal Crawford 20 koševa s klupe, Caron Butler 14 koševa, dok je DeAndre Jordan uhvatio 13 skokova.

Kod Lakersa je najbolji učinak od 25 koševa, 10 asistencija i 7 skokova imao Kobe Bryant, ali i slab postotak šuta iz igre (6-19). Dwight Howard ubacio je također 25 koševa uz iznenađujuće dobar postotak šuta iz slobodnih bacanja (9-13), ali i samo 4 skoka, 9 ispod njegovog prosjeka. Lakersi su ovim porazom skliznuli na deveto mjesto Zapadne konferencije izvan kruga doigravanja budući ih je prestigla Utah koja je slavila na gostovanju kod Golden Statea 97:90.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mo Williams predvodio je “džezere” sa 25 koševa, a Al Jefferson dodao je 19 koševa i 12 skokova. U slučaju identičnog omjera na kraju sezone Utah će imati prednost ispred Lakersa budući su dobili ovosezonsku međusobnu seriju 2:1. Kod Warriorsa je najefikasniji sa 22 koša, od kojih je 17 ubacio u prvom poluvremenu, bio Stephen Curry, dok je David Lee upisao 21 koš i 13 skokova.

Detroit Pistonsi prekinuli su niz od 18 uzastopnih poraza od Chicago Bullsa savladavši ih na domaćem parketu 99:85. Brandon Knight sa 20 koševa i Jonas Jerebko sa 16 predvodili su Pistonse koji su tako prekinuli niz od osam uzastopnih domaćih poraza. U Chicagov su se sastav nakon ozljeda vratili Joakim Noah i Marco Belinelli, ali je utakmicu propustio njihov najbolji strijelac Luol Deng zbog ozljede kuka. Najefikasniji kod “bikova” bio je Carlos Boozer sa 21 košem i 10 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boston Celticsi savladali su u TD Gardenu Washington Wizardse 107:86 u susretu u kojem su im se nakon ozljeda vratili Kevin Garnett i Paul Pierce. “Kelte” je do trijumfa vodio Brandon Bass sa 20 koševa, Pierce je zabio 15, a Garnett 12 koševa uz 6 skokova. Kod Washingtona je najbolji sa 16 koševa i 10 asistencija bio John Wall.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo