FIBA Europa kup / Ciboni pobjeda protiv Chalona i dobre šanse za prolazak među četiri najbolja

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Chalon je predvodio nevjerojatni John Roberson, koji je u prvih deset minuta, postigao 17 koševa (četiri trice), ali Cibona se oduprijela i stekla važnu prednost

8.3.2017.
21:02
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Košarkaši Cibone svladali su u prvom četvrtfinalnom susretu Fibinog Europskog kupa francuski Chalon rezultatom 87:85, na uzvratnu utakmicu nose prednost i dobre šanse za prolazak dalje, izvještava Sportnet.hr.

Prvi susret četvrtfinala Fibinog Europskog kupa prošao je uspješno za košarkaše Cibone. Vukovi su u Domu Dražena Petrovića bili bolji od francuskog Chalon rezultatom 87:85 i na uzvrat nose sasvim dobre šanse za prolazak u daljnju fazu natjecanja. U vrlo izjednačenoj utakmici susret su prelomili tek u samoj završnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gostujuća je momčad igrala nešto bolje u prvoj dionici, Cibona je vodila tek u dva navrata, na početku i sredinom četvrtine. Chalon je predvodio odlični John Roberson koji je u prvih deset minuta, koju je njegova momčad dobila rezultatom 23:22, postigao 17 koševa (četiri trice).

Nijedna se momčad ni u drugoj četvrtini nije uspijevala odvojiti i mogli smo vidjeti puno promjena vodstva. U 18. minuti Cibona je došla do pet poena prednosti tricom Scottieja Reynoldsa (46:41), jednu od najvećih na susretu. Do kraja poluvremena francuska je momčad izjednačila poravnala rezultat (48:48).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli izvještaj pročitajte na portalu Sportnet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo