BOGDANOVIĆ ODLIČAN U SEDMOJ UZASTOPNOJ POBJEDI JAZZA: / Babo i njegova momčad trenutno izgledaju nezaustavljivo

Image
Foto: Profimedia

Jazz je na drugom mjestu NBA zapadne konferencije s omjerom 11-4, jednako kao i Clippersi, dok su Lakersi prvi s jednom pobjedom više

22.1.2021.
8:25
Profimedia
VOYO logo

Utah Jazz trenutno je vruća momčad NBA lige, svoj niz pobjeda protegnuli su na 7 uzastopnih nakon što su sinoć slavili protiv New Orleans Pelicansa 129:118.

Iako su Pelikani otvorili susret sa 43 poena u prvoj četvrtini, Jazz je u nastavku utakmice podignuo obranu na višu razinu i tako zadržao duo Ingram-Zion, odnosno ostatak njihove postave u nekim prihvatljivim okvirima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bojan Bogdanović bio je dobar, treći najbolji strijelac u momčadi Jazza sa 16 ubačenih poena. U pola sata na parketu Babo je uspio skupiti i tri skoka, ukrasti dvije lopte i jednom asistirati, a treba pohvaliti i njegov nastup na liniji slobodnih bacanja, s koje je protiv New Orleansa pogodio savršenih 7 od 7.

U redovima Utaha najbolji je bio Donovan Mitchell s 36 poena, dok su u Pelicansima Zion Williamson (27) i Brandon Ingram (23) skupili zajedno 50 poena. Jazz je na drugom mjestu NBA zapadne konferencije s omjerom 11-4, jednako kao i Clippersi, dok su Lakersi prvi s jednom pobjedom više. Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjede Lakersa i Knicksa

Milwaukee Bucksi izgubili su već svoju sedmu utakmicu ove sezone. Giannis Antetokounmpo i društvo pali su kod kuće protiv Lakersa, a utakmica je završila 113:106 za NBA prvake. LeBron James dominirao je susretom, utakmicu je završio s 34 poena, a pridodao je osam asistencija i šest skokova. Giannis je zabio 25 i uhvatio 12 skokova. Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A ono što je trebalo biti najmanje zanimljiv susret večeri, pretvorilo se u pravo iznenađenje. New York Knicksi nastavili su igrati jako dobro, a sinoć su slavili protiv Golden State Warriorsa 119:104. Steph Curry trpao je po uobičajenoj tarifi, završio je susret s 30 poena, no Knicksi su, predvođeni Barrettom (28 poena), ipak bili bolji.

Knicksi se drže na 50-postotnom učinku ove sezone, imaju omjer 8-8 i trenutno su u playoff-poziciji, na osmom mjestu Istoka, na što nismo baš navikli. Sažetak utakmice Knicksa i Warriorsa pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo