BOGDANOVIĆ ODLIČAN, CAVSI SU SE VRATILI: / Nakon ovog uopće nema sumnje, novo LeBronovo društvo opet je prvi favorit Istoka

Image
Foto: AFP

Cleveland Cavaliersi nedavno su promijenili 'pola' momčadi

12.2.2018.
8:19
AFP
VOYO logo

Košarkaši Cleveland Cavaliersa kojima se, ne bez razloga, pred početak svake sezone tepa kao favoritima Istočne konferencije i kolektivu spremnom za naslov prvaka ponovno tako i izgledaju. Nakon lošeg uvodnog dijela sezone s (ponovno) izmijenjenom momčadi do koje su stigli zadnjeg dana prijelaznog roka, Cavsi, ako je suditi po prvoj utakmici s novim licima, izgledaju opet kao društvo spremno za najveće stvari.

Odličan učinak novih Cavsa

Na gostovanju kod Boston Celticsa, momčadi koja na Istoku ima najveći broj pobjeda, Cavsi su izgledali kao ekipa koja napokon izgleda posloženo, a svakako kao klub koji je odradio dobar posao u završnici prijelaznog roka. George Hill, Rodney Hood, Jordan Clarkson i Larry Nance Jr., nova lica u momčadi, ubacili su zajedno 49 poena i imali 13 skokova u rezultatskom demoliranju domaćina koji je tijekom utakmice umirovio dres svoje legende Paula Piercea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, u jednosmjernom ogledu LeBron James je ostvario učinak od 24 poena, osam skokova i deset asistencija provevši na parketu niti 28 minuta, a uz već opisanu pomoć novih suigrača i uz 15 poena J.R. Smitha bilo je to i više nego dovoljno za slavlje. S druge, poražene strane Kyrie Irving, NBA prvak s Cavsima iz 2016., ostao je 18 poena. Tri više ubacio je Terry Rozier.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raspoloženi Bogdanović

Novu dobru utakmicu odigrao je hrvatski košarkaški reprezentativac Bojan Bogdanović čiji su Indiana Pacersi trenutačno šesta momčad Istočne konferencije. U slavlju protiv New York Knicksa, a bilo je 121-113, Bogdanović je odradio odličnu napadačku dionicu, isporučivši suparnicima četiri trice (od sedam pokušaja) i 20 poena ukupno, deset manje od najboljeg strijelca utakmice Victora Oladipa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA liga, rezultati:

Charlotte Hornets - Toronto Raptors 103-123

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atlanta Hawks - Detroit Pistons 118-115

Boston Celtics - Cleveland Cavaliers 99-121

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Indiana Pacers - New York Knicks 121-113

Houston Rockets - Dallas Mavericks 104-97

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Minnesota Timberwolves - Sacramento Kings 111-106

Oklahoma City Thunder - Memphis Grizzlies 110-92

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portland Trail Blazers - Utah Jazz 96-115

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo