BOGDANOVIĆ JE SPREMAN ZA NOVI IZAZOV: / 'Nadam se da ću biti starter, imam još puno prostora za napredak'

Image
Foto: Screenshot

Nije imao puno odmora Bojan Bogdanović nakon nastupa za Hrvatsku na Europskom prvenstvu.

27.9.2017.
10:36
Screenshot
VOYO logo

Prošlu je sezonu Bogdanović počeo u Brooklyn Netsima koji su ga u veljači poslali u Washington Wizardse. No, nije se hrvatski košarkaš dugo zadržao u glavnom američkom gradu, u srpnju je kao slobodan igrač potpisao za Indianu.

Image
ŠARIĆ PRED NOVINARIMA U PHILADELPHIJI: /

'Osjećam se umorno, a razlog je razočaranje zbog Eurobasketa'

Image
ŠARIĆ PRED NOVINARIMA U PHILADELPHIJI: /

'Osjećam se umorno, a razlog je razočaranje zbog Eurobasketa'

'Ponosan sam što sam igrao za reprezentaciju'

"Odabrao sam Indianu jer mi se pruža prilika da budem starter ili šesti čovjek u momčadi. Ovdje mogu poboljšati svoju igru. U cijeloj dosadašnjoj karijeri u NBA ligi sam bio u startnoj petorici ili šesti igrač, nadam se istoj ulozi i ovdje", rekao je Bogdanović tijekom dana za medije u NBA ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bojan je imao radno ljeto, igrao je za hrvatskureprezentaciju na Eurobasketu, ali ne smatra da će mu to biti problem na početku nove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponekad je dobro igrati i biti zaposlen ljeti, ali nekad je dobro odmoriti tijelo i um, sve ovisi. U dobroj sam formi i ponosan sam što sam predstavljao svoju zemlju. Možda će me trener malo odmoriti u nekim predsezonskim utakmicama, ali osjećam se dobro", dodao je Bogdanović.

'Bit će teško bez Paula Georgea''

Indiana u novu sezonu ulazi bez dosadašnje najveće zvijezde Paula Georgea koji je otišao u Oklahoma City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Puno je novih igrača u momčadi, ali mislim da se radi o sjajnoj mješavini mladih i veterana. Bit će teško bez Paula Georgea, ali nadam se da ćemo igrati dobru košarku ove sezone", istaknuo je 28-godišnji Mostarac.

Otkrio je za kraj i gdje ima najviše prostora za napredak u njegovoj igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi znaju da znam šutirati, ali ima puno područja u kojima se mogu poboljšati - pick and roll igra, razigravanje suigrača... Također i igra u obrani koja je ranije bila upitna. Zbog toga sam tijekom ljeta nastojao poboljšati rad nogu i nadam se da će se to vidjeti", zaključio je Bogdanović.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo