BOGDANOVIĆ IDE PREMA JEDNOM OD NAJOMILJENIJIH NBA KLUBOVA: / Trenerska legenda želi najboljeg hrvatskog košarkaša

Image
Foto: AFP

Kapetan hrvatske reprezentacije sezonu je okončao s 18 poena u prosjeku i to bi trebao naplatiti s barem 15 milijuna godišnje u novom ugovoru

8.6.2019.
14:49
AFP
VOYO logo

Bojan Bogdanović kroz nekoliko bi tjedana trebao potpisati ugovor života. Kojim bi postao najbolje plaćeni hrvatski sportaš ikad.

Bogdanović u ovo ljeto ulazi kao slobodan igrač nakon dvije sezone s Indianom, a ova, koja službeno još traje, bila mu je najbolja u karijeri s kojom je sigurno zainteresirao mnoge klubove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

15 milijuna godišnje

A među njima jaki su interes iskazali San Antonio Spursi. Novinar Bobby Marks naveo je kako bi se jedna od najomiljenijih franšiza rado riješila DeMara DeRozana kako bi si oslobodila mjesta u salary capu u kojemu on zauzima 27 milijuna eura godišnje.

Gregg Popovich u Bogdanoviću vidi sasvim solidnu opciju koja bi ga mogla nadomjestiti iako je opcija i da se udruže, no tada Teksašani već morali dosta mozgati oko financijske strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan hrvatske reprezentacije sezonu je okončao s 18 poena u prosjeku i to bi trebao naplatiti s barem 15 milijuna godišnje u novom ugovoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo