Rezultatska kriza / Bogdanović i Utah izgubili od najbolje ekipe lige: Hrvat ponovno najbolji za Jazz

Image

Jazz završava svoju regularnu sezonu u nedjelju navečer u Portlandu u isto vrijeme kada Denver ugošćuje Los Angeles Lakerse bez LeBrona Jamesa.

9.4.2022.
9:15
VOYO logo

U derbiju Zapadne konferencije NBA lige Phoenix Sunsi su na gostovanju pobijedili Utah Jazz sa 111-105, a kod domaćina je najefikasniji bio hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović koji je postigao 21 koš uz sedam skokova.

Sunsi su ovom pobjedom potvrdili prvu poziciju na Zapadu, dok je Utah trenutno na petom mjestu uoči zadnje utakmice regularnog dijela sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaći sastav je tijekom utakmice imao 17 koševa viška, no gosti su sve nadoknadili sjajnom zadnjom četvrtinom koju su dobili sa 36-13. Utah je ove sezone izgubio čak 16 utakmica u kojima je imao dvoznamenkasto vodstvo.

Hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović bio je najefikasniji kod domaćina. Za 32 minute provedene na parketu zabio je 21 koš uz šut 7-18 iz igre pri čemu je trice gađao 3-11. Dodao je i sedam skokova, asistenciju i dvije ukradene lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Sunsa najefikasniji je bio Devin Booker sa 33 koša, Chris Paul je dodao 16 koševa i 16 asistencija, dok je Deandre Ayton upisao 19 koševa i 10 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jazz završava svoju regularnu sezonu u nedjelju navečer u Portlandu u isto vrijeme kada Denver ugošćuje Los Angeles Lakerse bez LeBrona Jamesa. Utah će pobjedom osigurati petu poziciju na Zapadu, a u slučaju poraza, te pobjede Denvera, past će na 6. mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo