Bivši cibos opet raspucan: Bogdanović nastavlja trpati u NBA-u

13.11.2014.
11:43
VOYO logo

Miami i Indiana susretali su se u finalima doigravanja Istočne konferencije u prošle dvije sezone, ali od 10 igrača koji su bili članovi prvih petorki u prošlosezonskom finalu Istoka samo njih trojica imala su taj status u srijedu. Sukladno s time, i ove dvije momčadi ne svrstavaju se u najuži krug kandidata za naslov ove sezone. Pacersi su se djelomično "osvetili" za bolne poraze u doigravanju od Heata prošlih sezona pobjedom 81:75 do koje su stigli bolje odigranom završnicom.

Copeland je bio najefikasniji kod Pacersa sa 17 koševa, Roy Hibbert je dodao 16 uz 15 skokova, dok su Dwyane Wade sa 20 i Shawne Williams sa 15 ubačaja predvodili Heat. Rudež je na parketu proveo 14 minuta i postigao dva koša (šut iz igre 1-3, trica 0-2) uz po jedan skok i asistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brooklyn Netsi vodili su većim dijelom dvoboja protiv Phoenix Sunsa, ali loše odigrana završnica odnijela im je mogućnost za treću uzastopnu pobjedu. Netsi su početkom druge četvrtine imali 19 pogodaka prednosti (38-19), no pričuvni braniči Sunsa Gerald Green i Isaiah Thomas vratili su domaći sastav u igru i na kraju mu osigurali pobjedu.

Green je susret završio sa 28 pogodaka, a Thomas sa 21, dok je klupa Sunsa nadigrala klupu Netsa sa 60-27. Kod gostiju najučinkovitiji je bio Joe Johnson sa 21 ubačajem, dok je Bogdanović za 33 minute provedene u igri ubacio 14 (šut iz igre 4-10, trica 2-4, slobodna bacanja 4-4) uz dva skoka i jednu osvojenu loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Houston Rocketsi poravnali su se s Memphis Grizzliesima i Toronto Raptorsima na vrhu lige s omjerom 7-1 zahvaljujući 113:101 pobjedi protiv Minnesota Timberwolvesa u susretu odigranom u Ciudad Mexicu. Washington Wizardsi svladali su Detroit Pistonse sa 107-103 i stigli do omjera 6-2, a tako dobar ulazak u sezonu klub je posljednji put imao davne 1975. Briljirali su "playmakeri" u oba sastava, John Wall (27, 11 asistencija) kod Wizardsa, a Brandon Jennings (32, 10 asistencija) kod Pistonsa.

Atlanta Hawksi svladali su Utah Jazz sa 100-97 velikim preokretom u završnici, a u njihovom dresu odličnu je utakmicu odigrao bivši igrač Jazza Paul Millsap sa 30 pogodaka i 17 skokova. Gosti iz Utaha su četiri i pol minute prije kraja poveli sa 97-89, ali do kraja dvoboja domaći su ostvarili seriju 11-0 i iščupali pobjedu. Alec Burks je sa 22 koša bio najučinkovitiji kod Jazza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo