ZANIMLJIVA PORUKA LEBRONU I EKIPI / Bivša NBA zvijezda viralni hit: 'Ako me ne pozovete u reprezentaciju, igrat ću za Tajvan i zabiti vam 85 poena'

Image
Foto: Profimedia

LeBron James složio je američku super momčad koja bi trebala vratiti sjaj američkoj reprezentativnoj košarci, a bivša NBA zvijezda kad je to vidjela, odlučila je reagirati na svoj način

15.9.2023.
6:57
Profimedia
VOYO logo

Nakon razočaravajućeg nastupa košarkaške reprezentacije SAD-a na Svjetskom prvenstvu 2023., ljubitelji košarke se nadaju da će više NBA zvijezda dobrovoljno ponuditi svoje igračke usluge za nacionalnu momčad SAD-a na Olimpijskim igrama 2024. u Parizu. Jer, američka reprezentativna košarka srozava se sve više svakim svojim nastupom na velikom natjecanju, javljaju američki mediji. Europska i ostala svjetska košarka toliko je napredovala da se smanjila razlika u kvaliteti između NBA lige i ostalih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok većina košarkaških pratitelja vjerojatno nije smatrala Dwighta Howarda mogućim kandidatom za olimpijsku momčad, ovaj 37-godišnjak je sam sebi bacio šešir u ring, pa čak i urnebesno zaprijetio o tome što će učiniti ako ne bude izabran u momčad, koja bi trebala vratiti slavu i sjaj američkoj reprezentativnoj košarci.

Nakon što je vidio grafiku buduće super američke košarkaške reprezentacije koja prikazuje LeBrona Jamesa, Kevina Duranta, Stephena Curryja, Draymonda Greena, Devina Bookera, Anthonyja Davisa, Jaysona Tatuma i Damiana Lillarda, Howard je objavio video na Instagramu u kojem sugerira da bi se mogao dobro uklopiti u Lebronovu momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

"Sviđa mi se ovaj sastav koji vidim, ali nemojte me izostaviti. Ako to napravite, igrat ću za Tajvan i zabit ću vam 85 poena!" napisao je Howard u objavi na društvenim mrežama koja je postala viralna.

Howard nije igrao u NBA ligi još od sezone 2021-22, kada je nastupio u 60 utakmica za Lakerse. Tijekom 18-godišnje karijere u NBA-u, Howard je imao prosjek od 15,7 poena, 11,8 skokova i 1,8 blokada po susretu. Ušao je u osam All-Star momčadi i bio je osam puta All-NBA izabranik. Za spomenuti kako je Dwight Howard već neko vrijeme najveća zvijezda tajvanske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BKFC 50 iz Denvera ekskluzivno gledajte 23. rujna na streaming platformi Voyo

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo