BABO PRUŽIO ODLIČNU PREDSTAVU I POSTAO - TRAGIČAR! / Hrvat naljutio dio navijača Pacersa; 'Ništa od pobjeda kad ti on odlučuje'

Image
Foto: AFP

Boston poveo u seriji 2-0

18.4.2019.
8:59
AFP
VOYO logo

Boston Celticsi uzeli su i drugu utakmicu prvog kruga doigravanja za prvaka Istočne konferencije NBA lige. U noći sa srijede na četvrtak po hrvatskom vremenu, u svom TD Gardenu pobijedili su Indiana Pacers Bojana Bogdanovića 99-91.

Indiana je 11 minuta prije kraja utakmice imala 12 koševa prednosti (82-70), ali je do kraja dvoboja Boston napravio 29-9 i tako obranio prednost domaćeg terena ponajviše zahvaljujući Kyrieju Irvingu koji je ubacio 37 poena uz sedam asistencija i šest skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PORTLAND NA KRILIMA LILLARDA POVEČAO PREDNOST NAD OKLAHOMOM: /

Denver izjednačio protiv San Antonija

Image
PORTLAND NA KRILIMA LILLARDA POVEČAO PREDNOST NAD OKLAHOMOM: /

Denver izjednačio protiv San Antonija

Najbolji hrvatski košarkaš odigrao je sjajnu utakmicu, predvodio je svoju momčad, vukao kad je bilo potrebno, ali na kraju upravo on tragičar. Babo je, istina, upisao 23 poena, osam skokova, tri asistencije, dvije izgubljene i četiri ukradene lopte. Međutim, minutu prije kraja krenuo je na polaganje za +4, no blokirao ga je AlHorford. Igrači Bostona su nakon toga napravili seriju od čak 10-0 i zaključili susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogdanović je u samoj završnici pokazao liderstvo kad je pogodio dvije trice za vodstvo Pacersa 91-89, iako ga neki navijači Pacersa na društvenim mrežama kritiziraju zbog neuspjeha...

"Ništa od pobjede kad ti utakmicu odlučuje Bojan Bogdanović", jedan je od komentara na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pacersi su odličnu treću četvrtinu okrunili vodstvom od jedanaest razlike (79-68), međutim ipak nisu izdržali i u tome leži žal društva iz Indianapolisa, u propuštenom vodstvu. Kako je statistika poražavajuća za Pacerse, svjedoči i podatak da su u prvih osam i pol minuta posljednje četvrtine postigli tek tri poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dugo sam ovo čekao. Prošao sam dvije operacije koljena, prošle godine bio samo gledatelj, a sada sam konačno dobio priliku zaigrati za Boston u doigravanju - ne postoji ništa slično", izjavio je Irving.

Prvu zvijezdu Celticsa najbolje je pratio Jayson Tatum sa 26 koševa. Gordon Hayward je ubacio 13 poena, a vrlo važnim se pokazao i Al Horford sa dvije blokade i 10 skokova, iako je ubacio samo četiri koša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Serija sada seli u Indianapolis, gdje će prvi od dva dvoboja biti odigran u noći s petka na subotu (2.30 sati) po srednjoeuropskom vremenu.

Milwaukee također poveo 2-0

I Milwaukee, najbolja momčad osnovnog dijela sezone, vodi sa 2-0 u seriji protiv Detroita. Bucksi su u drugoj utakmici na svom terenu slavili sa 120-99.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Zapadnoj konferenciji na pola puta do plasmana u drugi krug stigao je Houston koji je na svom terenu sa 118-98 nadigrao Utah Jazz i tako došao do vodstva 2-0 u seriji na četiri pobjede.

Houston bolji od Utaha

Houston je u svom Toyota Centeru svladao Utah sa 118-98, ali su Rocketsi već nakon prve četvrtine imali 20 koševa prednosti (39-19), a na poluvremenu bili na +26 (70-44). James Harden je ostvario 'triple-double' (32 koša, 13 skokova, 10 asistencija), a već u prvoj četvrtini je ubacio 17 poena, s koliko je Chris Paul završio dvoboj. Po 16 koševa za pobjednike su ubacili Eric Gordon i P. J. Tucker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ricky Rubio i Royce O'Neale su ubacili po 17 poena za goste, dok su 'double-double' učinke imali Derrick Favors (14 poena, 12 skokova) i Rudy Gobert (11 koševa, 12 skokova).

Serija seli u Salt Lake City, gdje će Utah prvu pobjedu tražiti u noći sa subote na nedjelju (4.30 sati).

Tekst se nastavlja ispod oglasa


NBA doigravanje - 1. krugISTOČNA KONFERENCIJA Boston - Indiana 99-91 (B. Bogdanović 35:22 min, 23 k, šut 9/21, 8 s, 3 a, 4 ol) (Boston vodi sa 2-0 u seriji na četiri pobjede)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milwaukee - Detroit 120-99 (Milwaukee vodi sa 2-0 u seriji na četiri pobjede)

ZAPADNA KONFERENCIJA Houston - Utah 118-98 (Houston vodi sa 2-0 u seriji na četiri pobjede)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo