KAKVA NOĆ / Babo ozlijeđen, Zubac se našao u situaciji koja se rijetko viđa: Prvaci u ozbiljnim problemima, LeBron ispisao povijest

Image
Foto: Profimedia

Još jedna čudesna noć u NBA ligi

16.1.2023.
8:34
Profimedia
VOYO logo

Noćas se odigralo osam utakmica u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta, NBA-u. Na parketima se našao jedan Hrvat, Ivica Zubac, koji je s Los Angeles Clippersima svladao Houston Rocketse 121:100.

Image
BABO LEGENDA /

Sva tri Hrvata zaigrala sinoć u NBA-u: Bogdanović opet najbolji kod Pistonsa, Šarić i Zubac skromni

Image
BABO LEGENDA /

Sva tri Hrvata zaigrala sinoć u NBA-u: Bogdanović opet najbolji kod Pistonsa, Šarić i Zubac skromni

Zubac je u pobjedi sudjelovao s deset poena i pet skokova, a dodao je i dvije ukradene lopte i blokade. Također, našao se u situaciji kakva se rijetko viđa na NBA parketima. Naime, Alperen Sengun je krasno s dva rolinga prevario Zupca i zabio koš, da bi sljedeći napad hrvatski centar na isti način "izvagao" Senguna i pogodio. Rijetko kada se vidi da igrači nadmudre jedan drugoga s praktički istim potezima…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Clipperse je do pobjede vodio Terance Mann koji je ubacio 31 poen, uhvatio šest skokova i podijelio četiri asistencije, a sjajan je bio i Kawhi Leonard s 30 poena, šest skokova i četiri asistencije. Kod Rocketsa je najbolji bio veteran Eric Gordon koji je ubacio 24 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Babo nije nastupio, James ispisao povijest

Detroit Pistonsi su bez Bojana Bogdanovića poraženi od New York Knicksa 117:104. Briljantnu utakmicu odigrao je Julius Randle koji posljednjih mjesec dana igra fantastičnu košarku. Ubacio je 42 poena, uhvatio 15 skokova i podijelio četiri asistencije. Pratio ga je Jalen Brunson s 27 poena. Kod Pistonsa su Jaden Ivey i Saddiq Bey ubacili po 21.

Philadelphia 76ersi su upisali drugu pobjedu za redom s jednim poenom razlike. Nakon što su svladali Utah Jazzere, sada su pali Los Angeles Lakersi 113:112. Lakersi su imali napad za pobjedu, Russell Westbrook je išao jedan na jedan s Joelom Embiidom, ali su se Sixersi obranili. Do nove pobjede vodio ih je upravo Embiid s 35 poena, 11 skokova i četiri asistencije, a sjajnu pomoć imao je u Jamesu Hardenu koji je zabio 24 poena, podijelio 13 asistencija i uhvatio sedam skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Lakersa je najbolji bio LeBron James s 35 poena, osam skokova i deset asistencija. Inače, LeBron je prošao brojku od 38 tisuća ubačaja te je postao drugi igrač u povijesti kojem je to uspjeli iza Kareema Abdula Jabbara. Valja dodati kako je Westbrook upisao triple-double, 20 poena, 14 skokova i 11 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chicago Bullsi su svladali prvake Golden State Warriorse sa 132:118 te su tako produžili krizu u kojoj se nalazi momčad iz San Francisca. Nikola Vučević je briljirao za Bullse s 43 poena i 13 skokova, a sjajan je bio i Zach LaVine s 27 poena. Kod prvaka je najbolji pojedinac bio Klay Thompson s 26 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Oklahoma City Thunder je iznenadio Brooklyn Netse 112:102, a najviše se istaknuo sjajni Shai Gilgeous-Alexander s 28 poena. Denver Nuggetsi su pobijedili Orlando Magic 119:116, a koš za pobjedu postigao je Nikola Jokić koji je susret završio s novim triple-doubleom. Zabio je 17 poena, uhvatio deset skokova i po dijelio 14 asistencija. Sacramento Kingsi su bili bolji od San Antonio Spursa 132:119 iza 29 poena Harrisona Barnesa, dok su Portland Trail Blazersi bili jači od Dallas Mavericksa za koje nije nastupio Luka Dončić. Briljirao je Damian Lillard s 40 poena i šest asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo