OH NE, ZAR OPET / Američki novinar složio košarkašku reprezentaciju Jugoslavije za Olimpijske igre. Uvrstio je i dvojicu Hrvata

Image
Foto: Profimedia

Na širem popisu našli su mu se pak Mario Hezonja, Kruno Simon i Dario Šarić

24.7.2021.
18:58
Profimedia
VOYO logo

Samo to smo čekali. Svako toliko netko se sjeti složiti možebitnu momčad sastavljenu od igrača zemalja bivše Jugoslavije, a sada su pak na redu košarkaši. Slavni američki novinar Fran Fraschilla odlučio je složiti fiktivnu momčad Jugoslavije, dakako povodom košarkaškog turnira na Olimpijskim igrama.

"Koliko bi dobra bila Jugoslavija na Olimpijskim igrama 2021.? Što kažete", zapitao se novinar Fraschilla koji je na popis od 12 košarkaša uvrstio i dvojicu Hrvata i trojicu je još stavio na širi popis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Jugoslavenski dream team

Iako je nama svima u regiji vjerojatno već puna kapa sastavljanja raznih reprezentacija Jugoslavije, onima preko Atlantika veoma je zabavno sastavljati "jugoslavneski dream team", a jasno je i zašto. U momčadi Jugoslavije, prema američkom novinaru, nalazili bi se Luka Dončić i Nikola Jokić, dvije možda i najveće zvijezde NBA lige. Tu se još nalaze Bojan Bogdanović, Bogdan Bogdanović, Nikola Vučević, Jusuf Nurkić, Goran Dragić, Ivica Zubac i mnogi drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na širem popisu našli su mu se pak Mario Hezonja, Kruno Simon i Dario Šarić, iako je Šarić ozlijeđen. I da, slučajno je uvrstio Zubca i u udarnu ekipu i u pričuvnu. Tko zna možda mu je on omiljeni "jugoslavenski" košarkaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo