Aleksandar Petrović mora na operaciju glasnica!

'Glasnice su mi u kritičnom stanju, kasnim s operacijom 7, 8 mjeseci.

6.6.2011.
12:43
VOYO logo

Malo je tko očekivao da će Zagreb takvom lakoćom pomesti Cedevitu u finalu i prvi povijesni naslov prvaka Hrvatske uzeti s tri pobjede u nizu, no upravo se to dogodilo. Mravi su u trećoj utakmici finala košarkaškog doigravanja pobijedili Cedevitu 89:85 (75:75) u Sutinskim vrelima i osigurali nastup u Euroligi sljedeće sezone.

U taboru Cedevite vladala je potištenost, a trener Aleksandar Petrović nije ni došao na posljednju presicu sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam u dvorani još pola sata nakon kraja. Vidio sam da novinari rade posao na parketu, a nisam znao da će biti i presica pa sam otišao. Netko tko je u tri dana dobio tri utakmice zasluženo je prvak. Došli su u finale u boljem stanju, a mi smo se potrošili protiv Cibone i ostali bez ključnih igrača Vukušića i Wrighta", pošteno je priznao Petrović.

Ovaj put Aco je vrlo mirno vodio utakmicu, ali nakon svega ima što reći, prvenstveno o suđenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon što su nas kastrirali u drugoj, u trećoj sam odlučio da neću raditi nikakav cirkus. Toliko koševa koje je Zagreb u ovoj seriji postigao iz koraka, nakon hookinga i nošenih lopti nisam vidio, pa nakon 35 godina u košarci više ne znam košarkaška pravila".

Aco ima još godinu dana ugovora, no namjerava s upravom vidjeti hoće li nastaviti suradnju. Nakon toga će na operaciju glasnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Glasnice su mi u kritičnom stanju, kasnim s operacijom 7, 8 mjeseci. U prva dva slučaja skidali su mi polip, no sada imam neki sloj preko obiju glasnica koji će mi krajem tjedna sastrugati".

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201105280362006 arti-201105300298006

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo