LEGENDA DIGLA RUKE / Aco Petrović objavio da vraća novce i odustaje od akcije spašavanja Cibone! Budućnost kluba i dalje upitna

Image
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Što to znači za budućnost dvostrukog europskog prvaka tek ćemo vidjeti. Pitanje je hoće li Cibona nastaviti s natjecanjima, a i ako nastavi upitno je u kakvom će stanju biti, jer je u međuvremenu otišla gotovo cijela momčad

8.7.2022.
14:23
Marko Lukunić/PIXSELL
VOYO logo

Aleksandar Aco Petrović objavio je putem svog Twitter profila kako se akcija za spas Cibone koju je pokrenuo prije dvadesetak dana obustavlja te je najavio vraćanje novca svima koji su ga uplatili do kraja ovog mjeseca.

"S obzirom na to da Cibona ide dalje istim putem akcija za spas kluba MSC obustavlja svoje aktivnosti i zahvaljuje svima koji su donirali novac. Isti će biti vraćen do kraja srpnja!", piše u objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, nakon konferencije za medije na kojoj je trenerska i igračka legenda zagrebačkog košarkaškog velikana najavila kampanju za spas kluba, skupljena su tri milijuna kuna u samo tri dana. Tada je Petrović najavio da će novo stanje objaviti početkom srpnja, ali se nije tada oglasio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rasuo se kadar, uprava posla prijavu za ABA ligu

U međuvremenu je Aco ušao u verbalni sukob s Dinom Rađom oko debakla reprezentacije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. No jutros je kao grom iz vedra neba stigla ova obavijest.

Image
As iz rukava za spas Cibone /

Petrović će nazvati samo jedan broj: 'Mislim da će njegova uplata biti kapitalna, nadam se da nije potrošio sve'

Image
As iz rukava za spas Cibone /

Petrović će nazvati samo jedan broj: 'Mislim da će njegova uplata biti kapitalna, nadam se da nije potrošio sve'

Nije naveo razlog svoga odustajanja, ali za pretpostaviti je odaziv bio preslab da bi bilo nade da se Cibona spasi na ovaj način. Indikativna je bila i njegova objava na Twitteru početkom tjedna kada je napisao da je sadašnja uprava Cibone preuzela odgovornost za klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iako to nije moja domena želim podijeliti dobru vijest da je sadašnja garnitura u Ciboni poslala prijavu za ABA ligu! I samim tim preuzimaju odgovornost za klub!", napisao je u utorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što to znači za budućnost dvostrukog europskog prvaka tek ćemo vidjeti. Pitanje je hoće li Cibona nastaviti s natjecanjima, a i ako nastavi upitno je u kakvom će stanju biti, jer je u međuvremenu otišla gotovo cijela momčad. Na dispoziciji su ostali samo Krešimir Radovčić, Mateo Drežnjak i Roko Prkačin no pitanje je i koliko dugo će i ova tri mladića moći čekati.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo