FIFA objavila kandidate / Koji je najatraktivniji pogodak godine?

Image
Foto: goal.com

Među deset pogodaka sezone su i dva kojeg su postigle nogometašice, ali i onaj za kojeg stručnjaci i navijači tvrde da je uvjerljivo najbolji - predivne škarice Zlatana Ibrahimovića.

11.11.2013.
16:43
goal.com
VOYO logo

Međunarodni nogometni savez (FIFA) objavio je danas izbor od 10 najatraktivnijih pogodaka postignutih ove godine, a najljepši među njima dobit će nagradu "Ferenc Puskas" na gala-večeri FIFA-e u Zürichu 13. siječnja.

Među deset pogodaka sezone su i dva kojeg su postigle nogometašice, ali i onaj za kojeg stručnjaci i navijači tvrde da je uvjerljivo najbolji - predivne škarice Zlatana Ibrahimovića s 25 metara na utakmici Švedska - Engleska. Nominiran je i zgoditak igrača meksičke Pachuce DanielaLudene, postignut sa svoje polovice, kao i volej napadača Udinesea Antonia Di Natalea, koji podsjeća na čuveni volej Marca Van Bastena s EP-a 1988. Ostali nominirani u ovoj kategoriji su pogoci Petera Ankersena (Esbjerg), Nemanje Matića (Benfica), Panagiotisa Konea (Bologna), Neymara (Brazil) i Juana Manuela Olivere (Nautico), zgodici nogometašica Louise Nacib (Lyon) i Lise de Vanne (Sky Blue FC).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo