KOEMANU SE VEĆ SPREMA OTKAZ U BARCI: / To je najavio čovjek koji bi mogao postati novi predsjednik; 'Pa samo pogledajte Messija...'

Image
Foto: Profimedia

Upitno je hoće li sadašnji predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu ostati na toj funkciji i nakon izbora koji će se održati u ožujku sljedeće godine

21.8.2020.
9:59
Profimedia
VOYO logo

Iza nogometaša Barcelone je jako neuspješna sezona. U domaćem prvenstvu nisu uspjeli obraniti naslov prvaka, koji je osvojio njihov najveći rival Real Madrid, a u Ligi prvaka su ispali u četvrtfinalu nakon katastrofalnog poraaza od čak 8:2 od njemačkog Bayerna, koji im je bio najteži u povijesti u tom natjecanju.

Image
MESSI NAJAVIO ODLAZAK I ŠOKIRAO CAMP NOU: /

'Prije će on otići tamo, nego se Neymar vratiti u Barcelonu'

Image
MESSI NAJAVIO ODLAZAK I ŠOKIRAO CAMP NOU: /

'Prije će on otići tamo, nego se Neymar vratiti u Barcelonu'

Nakon tog burnog razdoblja upitno je hoće li sadašnji predsjednik Josep Maria Bartomeu ostati na toj funkciji i nakon izbora koji će se održati u ožujku sljedeće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbori se približavaju

Španjolci pretpostavljaju da Bartomeu gotovo sigurno neće ostati predsjednik, a njegov najizgledniji nasljednik na toj poziciji je Victor Font, 48-godišnji španjolski biznismen.

Font je sada privukao pažnju svojim izjavama kojima se obrušio na novog tenera Barce Ronalda Koemana, koji je u klub istigao ovog tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Ronald Koeman

'Messija će trenirati Xavi'

Mogući novi predsjednik smatra da jedan drugi stručnjak treba sjediti na klupi Barce.

"Čak ako će Koman imati fenomenalnu sezonu, moje mišljenje će ostati isto - dat ću mu otkaz. Sve vas upozoravam, Koeman neće biti trener Barcelone u sezoni 2021./22. Čovjek koji razumije sve u klubu i zna kako stvari trebaju funkcionirati se zove Xavi Hernandez. O novom treneru odlučuje odbor direktora, ali u ovom slučaju se već zna kakva je odluka. Pa samo pogledajte Lea Messija - on je razočaran i lud od kaosa koji vlada u klubu pa ja kežem sljedeće; Messija će 2021. trenirati Xavi", najavio je Font.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Xavi spada među najveće igračke legende Barcelone u kojoj je bio od svoje 11. godine. Za prvu momčad je u 17 sezona skupio 767 nastupa, te je sa Andrésom Iniestom bio ključni dio veznog reda Barce, koja je u tom razdoblju osvojila četiri Lige prvaka i osam naslova u španjolskom prvenstvu. Barcelonu je napustio 2015. te je igračku karijeru nastavio u Al Saddu, u kojem ju je i okončao prošle godine, a nakon toga odmah se posvetio trenerskom poslu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo