'To bi bilo bacanje bisera pred svinje'

10.2.2013.
13:39
VOYO logo

Željko Mavrović se žestoko priprema za mogući povratak u boksačke ringove, a u sparingu s Cro Copom mu je stradala arkada pa će sljedeći tjedan propustiti takav način treninga i bliske susrete s drugim borcima.

"Tjelesnu spremu imao sam već i prije dva mjeseca, no ona tada nije bila uboksana, a sada to polako sjeda na svoje mjesto. Ide to mrvicu sporije, puno je granica koje i ne očekuješ, a moraš ih probiti. Kada si mlađi i boksaš u kontinuitetu, onda to ne primjećuješ, no ja sam imao nekoliko situacija koje su bile psihički i fizički vrlo zahtjevne. Ja ne bih htio izaći u ring samo tako, u nekakvoj verziji koja nije dostojna onoga što sam učinio u karijeri. Uhvatio sam sebe kako želim taj povratak, no ja sam si postavio neke kriterije, ljestvice i ako ne mogu preko njih, onda radije neću natrag u ring. Radije ću samo sparirati s Mirkom i Filipom, i drugim dobrim borcima", izjavila je Šaka sa Srednjaka za Večernjak i dodala:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Meni je jasno da nakon 14 godina ne mogu tražiti da mi prva borba bude ona za pojas, no s druge strane ne želim biti borac koji će popunjavati program jer bi to bilo bacanje bisera pred svinje. Već u prvoj borbi, ako do nje dođe, moram pokazati i sebi i drugima da sam to zaslužio. Sve runde provedene u ringu moram biti najbolji što je moguće", kazao je Mavrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo