'Želio me upoznati tek kad sam mu prebio štićenike'

Legende više nema, Joe Frazier umro je u 68. godini u Philadelphiji od raka jetara. Dijagnosticiran mu je u rujnu, a najtežu borbu izgubio je nakon manje od dva mjeseca.

8.11.2011.
21:49
VOYO logo

Joe je bio borac koji je uvijek išao naprijed, bez obzira na to je li suparnik bio jači, iskusniji, a u trilogiji mečeva s Muhammadom Alijem ispisao je boksačku povijest. Stipe Drviš tek je rođen kada je Frazier bio na vrhuncu, no upoznao ga je prije 12 godina, kada je kretao u profesionalne vode.

"Nikad neću zaboraviti taj trenutak. Došao sam u Philadelphiju, u njegovu dvoranu, a on se sa mnom nije želio ni upoznati. Međutim, kada sam prebio dvojicu njegovih štićenika na sparingu, spustio se brzo po stubama iz svog ureda", prisjeća se naš boksač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Uh, dobar si, ali moraš to ovako, pa ovako. Znaš, bit ću ti trener, stajati iza tebe kad uđeš među profiće, imam grupu odvjetnika koji će ti biti menadžeri”, rekao je Frazier Drvišu, koji je međuvremenu postao svjetski boksački prvak u poluteškoj kategoriji po verziji WBA.

"Rekao mi je: “Dat ću ti nadimak White Smoke!”, sličan kao i njegov, on je bio Smokin’ Joe, jer se dimilo gdje god je došao, kad god bi imao borbu, toliko je bilo udaraca", zaključio je naš boksač o legendarnom Frazieru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo