KONTROVERZNO / Zastrašujuće uspavao MMA borca u krvavoj uličnoj tučnjavi: 'Nokautirao ga je na odvratan način. Nije se micao'

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Kontroverzna tučnjava i završni epilog

5.10.2021.
7:59
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Bare Knuckle (boks bez rukavica) važan je dio romske kulture sjeverne Engleske, a jedan od najstrašnijih "putnika" koji putuje okolo je momak poznat pod imenom Hands McGee. "Zastrašujuć je, zvijer u tučnjavi, brz, snažan i doista hardcore borac", stoji u uvodu teksta Fightworld.net-a. Američki mediji još su u lipnju 2018. pisali o ovom događaju i navodili kako je Hands McGee Rom koji dolazi iz Irske.

Image
NAJJAČI ČOVJEK NA SVIJETU /

Isprebijao profesionalnog obarača ruku: Sve je bilo gotovo prije kraja prve runde; 'Uživaj. Uskoro ću te nokautirati'

Image
NAJJAČI ČOVJEK NA SVIJETU /

Isprebijao profesionalnog obarača ruku: Sve je bilo gotovo prije kraja prve runde; 'Uživaj. Uskoro ću te nokautirati'

Tukli se na školskom

U videu koji upravo kruži internetom (ponovno) možemo vidjeti njegovu kontroverznu uličnu tučnjavu na nekom školskom igralištu. Možemo u njemu zamijetiti kako se dvojac bori prema MMA pravilima. Znači, kad netko padne na tlo, može ga se udariti. No, isto tako, tu u biti nema pravila i radi se o čistoj uličnoj tučnjavi. Vidjet ćete kako završava i kakve su anomalije u obliku primanja odluka i želje okupljenog mnoštva, koje usmjerava borbu, a borci ih potom uvažavaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrabri izazivač očito je uspješan MMA borac, a mnoštvo se okupilo s pivama u rukama kako bi gledalo akciju i uživalo. Borilački par nije gubio vrijeme, upuštajući se u borbu bez određenog suca ili kršenja 'pravila".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

McGee je prvi udario svog suparnika. Njegov nalet uhvatio je MMA borca ​​nespremnog i dopustio mu da uđe u njega, zgrabi ga oko struka, podigne i baci jako na betonsko tlo. To je bio brutalan manevar koji je ipak podijelio okupljeno mnoštvo. Neki su mislili kako je u redu da ga je zakucao na tlo i doveo u mat poziciju, ali drugi misle da bi se borba trebala odvijati na nogama pa da bude kao zanimljivije. Dok se njih dvojica hvataju na tlu, mnogi iz gomile galame da ustanu.

McGee je dominirao nad MMA borcem

Jedan ih je na kraju razdvojio na tlu. Njih dvojica nerado si su davali prostora, jer su oboje u ranim fazama pokazali zapanjujuću sposobnost. Nakon vraćanja borbe u stojku, McGee je taj koji dominira u borbi, a na kraju brutalno nokautira suparnika desnim krošeom, za kojeg u izvještaju stoji kako je MMA borac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Definitivno je vidio zvijezde. No, prema onome što mnogi smatraju prilično ružnim činom, McGee je uzeo zalet i soccer kickom zastrašujuće udario nogom u glavu suparnika. nokautirajući ga na odvratan način. Ostao je ležati nepokretno dok je McGee defilirao uokolo tražeći drugog protivnika za borbu, slaveći i likujući nad borbom i svojom pobjedom. Čak se i približio svom usnulom protivniku kako bi ponovno stavio čizmu. Mnoštvo se, na sreću, umiješalo i odvelo ga dalje od unesrećenog", stoji u tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo