ZAPREPASTIT ĆE VAS IZJAVA JEDNOG OD NAJUTJECAJNIJIH MMA ANALITIČARA: / 'Nisam siguran da će se Miočić više ikada boriti'

Image
Foto: Profimedia

"Stipe trenutno ima puno problema. Možda se uopće ne vrati borbama"

25.2.2020.
21:26
Profimedia
VOYO logo

Jedan od najutjecajnijih analitičara i komentatora u svijetu MMA-a, Joe Rogan, razgovarao je u svom podcastu s Brendanom Schaubom i Eddiejem Bravom o aktualnom prvaku teške kategorije UFC-a, Stipi Miočiću, odnosno, njegovom povratku u kavez. Rogan ističe kako nije sasvim siguran da će se Miočoć više ikada boriti.

"Stipe trenutno ima puno problema. Možda se uopće ne vrati borbama. Ne želim reći previše toga u njegovoj ozljedi, budući da ne znam koliko je otvoren po pitanju toga. Da se Stipe može boriti, on bi se sad borio. UFC bi već ugovorio tu borbu protiv Cormiera", izjavio je Rogan, a zanimljivo je kako nije prvi koji spominje ovakav scenarij. Vijest se prvo proširila u američkim medijima specijaliziranim za MMA, a zatim i društvenim mrežama, a kada je spomene i velikan poput Rogana onda to već dobije na relevantnosti, iako je, naglašavamo, sve još uvijek u sferi spekulacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasina koja kruži jest da Miočiću ozljeda oka nikako ne zacjeljuje i da možda više neće moći u kavez. Stipe je objavio da je dobio liječničku dozvolu za povratak, ali je rekao da neće žuriti s povratkom jer nije siguran da mu se ozljeda neće ponoviti i da posljedice neće biti strašnije. Miočić se navodno nije još niti prihvatio treninga, već samo radi aerobne vježbe i vježbe snage. Međutim, konkrentne informacije o povrataku niti sljedećem meču još se uvijek ne naziru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo