WILDER PODIVLJAO UOČI VELIKOG MEČA: / 'Tu možeš ubiti čovjeka i istovremeno zaraditi. Zašto to ne iskoristiti?'

Image
Foto: Profimedia

Naglasio je Wilder da je njegov protivnik sam tražio ovu borbu te da boks nije sport za gospodu

17.5.2019.
15:05
Profimedia
VOYO logo

Boksački svijet s nestrpljenjem čeka boksački okršaj Dentaya Wildera i Dominica Breazealea. Vikned je pred vratima, a u njihov će meč biti uperene sve oči ljubitelja boksa. Po starom dobrom običaju, borba se izjavama boksača "nabrijala" skoro do usijanja, a u nedavnom intervjuu Wilder je bio izravniji nego ikad.

“Ovo je jedini sport u kojem možeš ubiti čovjeka i u isto vrijeme zaraditi novac za to. Ako je tako, zašto ne iskoristiti svoje pravo? Ovaj put je na kocki njegov život, i to zaista mislim – njegov život! I dalje pokušavam na svoj profesionalni ‘score’ dodati jedno tijelo", rekao je jedan od najopasnijih boksača današnjice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DEONTAY WILDER JE RAZOTKRIVEN: ‘Nigdje mu to ne bi prošlo, samo pogledajte snimke i sve će vam biti jasno. Zato ga i nema izvan SAD-a’

Naglasio je Wilder da je njegov protivnik sam tražio ovu borbu te da boks nije sport za gospodu i da ih nitko ne tjera da se udaraju u glavu. Na njegove izjave odgovorio je Breazeale za CBS:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Radi ovoga sam jako uzrujan. Nikada ne želiš čuti da netko kaže nešto tako. Nije me briga o kojem se sportu radi, a posebno ne u boksačkom sportu u kojem zaista imaš mogućnost nekome nauditi i psihički i fizički. Radi svega ovoga Wilder će morati platiti ove subote. Ionako je trebao platiti za sve, a ovako će platiti još više. Naudit ću mu, kaznit ću ga…", rekao je Breazeale u intervjuu koji je prenio Fightsite.

CORMIER POBJESNIO NAKON ŠTO GA JE MIOCIC NAZVAO IDIOTOM: ‘Stipe, kujin sine…’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako se ne potuku prije nego što bi trebali po rasporedu, Wilder i Breazeale u ring će ući u noći sa subote na nedjelju oko 3:30 sati, a borbu ćete moći pratiti uživo na RTL televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike