BEZ IMALO RESPEKTA / Wilder ismijao prvaka svijeta: 'Ako ga je Ruiz 'skinuo', zamislite što bih mu ja učinio!'

Image
Foto: AP Images

Deontay Wilder kritizirao je bez zadrške način na koji se tijekom meča borio Anthony Joshua

8.12.2019.
17:15
AP Images
VOYO logo

Britanski boksač Anthony Joshua vratio je naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji po verzijama IBF, WBO, WBA i IBO pobijedivši u Saudijskoj Arabiji prvaka Amerikanca AndyjaRuiza na bodove jednoglasnom odlukom sudaca.

Joshui je to 23. pobjeda u 24. meču karijere, a Ruiz je ubilježio drugi poraz u svojoj 35. profesionalnoj borbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Joshua je tijekom cijele borbe imao kontrolu, skupljao je bodove kod sudaca i držao na distanci Ruiza koji je ozbiljnije zaprijetio Britancu samo u osmoj rundi. Sva tri suca su uvjerljivom razlikom u bodovima ocijenili da je Joshua bio bolji.

Borbu je prokomentirao i prvak teške kategorije po WBC verziji DeontayWilder koji se već dugo želi boriti protiv Joshue u meču koji bi boksački svijet dočekao s velikim zanimanjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne vjerujem da ćemo ikad vidjeti borbu za sve pojaseve. Neće je biti i ne želim da joj se ljudi nadaju. Nisu mogli reći moje ime, bježe od mene. Preopasan sam. Vidjeli ste što radim u ringu. Ja se ne zafrkavam", rekao je Wilder.

"Ako ga je Ruiz 'skinuo', strah ih je što tek ja mogu učiniti. Zamislite! Joshua i Hearn me izbjegavaju, oni se ne usude niti izgovoriti moje ime. Njegov promotor govori o statistici, ovim brojkama, ovome i onome, no istina je da nikoga nije briga za to", rekao je Wilder.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anthony Joshua odboksao je taktičkimeč i apsolutno dominirao bez nokauta, no notornom nokauteru kao što je Wilder takav se boks nije svidio.

"Trčkarao je naokolo i biciklirao cijeli dan. Imao je Klička u timu i bio je poput Klička. Čovječe, ja želim dominirati nad ljudima. Možda sam ja previše grub, pretvrd i živim u snovima s obzirom na vrijeme u kojem smo. Možda svijet želi to 'mirno s*anje'. Moj mentalitet drukčiji je od ostalih. Ako sam prvak, želim izaći i isprebijati nekog", zaključio je opasni borac koji će u veljači  na revanš s Tysonom Furyjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo