VLADIMIR KLIČKO SE VRAĆA U RING!? / Legendarni prvak već je započeo pregovore za revanš protiv Anthonyja Joshue

Image
Foto: AFP

Vladimir Kličko će u ožujku 2019. napuniti 43. godine

14.12.2018.
15:10
AFP
VOYO logo

'Vladimir Kličko razmišlja o senzacionalnom povratku u boks i u pregovorima je s Anthonyjem Joshuom o mogućem revanšu. Bivši teškaški prvak objesio je rukavice nakon što ga je Joshua zaustavio u epskom sučeljavanju na Wembleyju prošle godine', uvod je teksta objavljenog na Daily Mailu koji najavljuje mogući povratak u ring ukrajinskog boksača koji je kategorijom teškaša dominirao dugi niz godina.

Joshua čeka

Ideja se pojavila nakon zbog neizvjesnosti koja vlada oko sljedećeg suparnika protiv kojeg bi Joshua trebao boksati. Trebao je on biti pobjednik borbe između Deontaya Wildera i Tysona Furyja, međutim, ta borba pobjednika nije dala. Ishod bez slavljenika, pak, ponovno spaja spomenutu dvojicu, a Joshua čeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VRAĆA SE JEDAN OD NAJBOLJIH BOKSAČA IKAD? /

Kličko progovorio o mogućem povratku u ring, za to postoji jedan uvjet

Image
VRAĆA SE JEDAN OD NAJBOLJIH BOKSAČA IKAD? /

Kličko progovorio o mogućem povratku u ring, za to postoji jedan uvjet

Njegov promotor Eddie Hearn sužava popis s imenima suparnika koji bi bio dostojan izazvati prvaka na Wembleyju 13. travnja i tvrdi da se Kličko spremno gura u tu grupu:

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Referee David Fields steps in as Ukraine's Wladimir Klitschko is knocked to the canvass by Britain's Anthony Joshua in the eleventh round of their IBF, IBO and WBA, world Heavyweight title fight at Wembley Stadium in north west London on April 29, 2017. - Britain's Anthony Joshua defeated veteran Ukrainian Wladimir Klitschko in a world heavyweight title fight epic at Wembley on Saturday, taking victory on an 11th round stoppage. (Photo by Ben STANSALL / AFP)

Dugo već miruje

"Želi se vratiti. Mislim da je poslao tekstualnu poruku Joshui i rekao: 'Želim se vratiti, osjećam da mogu pobijediti svakoga u diviziji'".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vladimir Kličko će u ožujku 2019. napuniti 43. godine. U profesionalnoj karijeri kroz koju je stekao slavu i prepoznatljivost kao jedan od najboljih teškaša svih vremena ostvario je omjer od 64 pobjede i pet poraza. Posljednja borba u kojoj je nastupio bila je 2017. protiv Joshue i to godinu i pol nakon poraza od Furyja kojem je predao naslove po verzijama WBA (Super), IBF, WBO, IBO... Pao je protiv Joshue u jedanaestoj rundi meča u kojem je u jednom trenutku izgledao kao borac koji će iz njega izaći s pojasevima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo