Play ponuda

Bahati Kličko se sažalio nad 'očajnim' Australcem

shimmer fallback

Ukrajinski boksač Vladimir Kličko obranio je naslov svjetskog prvaka prema četirima verzijama (IBO, WBA, IBF i WBO) savladavši u Oberhausenu Australca Alexa Leapaia.

27.4.2014.
12:12
Play ponuda

Kličko je slavio u petoj rundi tehničkim nokautom, a Australac Leapai u nijednom trenutku nije bio prijetnja 38-godišnjem boksaču. Bila je to njegova 53. pobjeda nokautom, 62. u karijeri, u kojoj je pak upisao samo tri poraza.

"Pravi je prvak. Sjajan borac", rekao je nakon meča vidno uzdrmani Australac, koji Ukrajincu nije zadao nijedan pošteni udarac, ali je zato zaradio milijun i pol američkih dolara.

Kličko je nakon borbe svoj govor održao na ukrajinskom, kako bi izrazio podršku svojem narodu koji je u nategnutim odnosima sa susjednom Rusijom. Na koncu se Kličko sažalio se nad Australcem Leapaijem.

"Alex, znam da ti nije bilo lako. Borio si se protiv najboljeg boksača svijeta. Bilo ti je teško. Iako imam 38 godina osjećam se sjajno. Večeras sam se osjećao nevjerojatno dobro", poručio je pomalo bahati Kličko Leapaiju i okupljenim navijačima u Njemačkoj.

Play ponuda
Play ponuda