Bahati Kličko se sažalio nad 'očajnim' Australcem

Ukrajinski boksač Vladimir Kličko obranio je naslov svjetskog prvaka prema četirima verzijama (IBO, WBA, IBF i WBO) savladavši u Oberhausenu Australca Alexa Leapaia.

27.4.2014.
12:12
VOYO logo

Kličko je slavio u petoj rundi tehničkim nokautom, a Australac Leapai u nijednom trenutku nije bio prijetnja 38-godišnjem boksaču. Bila je to njegova 53. pobjeda nokautom, 62. u karijeri, u kojoj je pak upisao samo tri poraza.

"Pravi je prvak. Sjajan borac", rekao je nakon meča vidno uzdrmani Australac, koji Ukrajincu nije zadao nijedan pošteni udarac, ali je zato zaradio milijun i pol američkih dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kličko je nakon borbe svoj govor održao na ukrajinskom, kako bi izrazio podršku svojem narodu koji je u nategnutim odnosima sa susjednom Rusijom. Na koncu se Kličko sažalio se nad Australcem Leapaijem.

"Alex, znam da ti nije bilo lako. Borio si se protiv najboljeg boksača svijeta. Bilo ti je teško. Iako imam 38 godina osjećam se sjajno. Večeras sam se osjećao nevjerojatno dobro", poručio je pomalo bahati Kličko Leapaiju i okupljenim navijačima u Njemačkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo