[VIDEO] SENZACIONALNO 23-GODIŠNE 'BRITANSKO ZLO' PRIJETI HRGOVIĆU: / Evo tko sve stoji Hrgi na putu prema samom vrhu

Image
Foto: Profimedia

Reprizu borbe Hrgovića i Bookera možete pogledati danas u 14:45 na RTL-u

8.11.2020.
9:12
Profimedia
VOYO logo

"Boksači uglavnom pričaju preko Instagrama, a ne žele borbu s El Animalom. Wilder, Fury ili Joshua? Još moram malo napredovati i imati prije nekoliko težih imena, ali nivoa malo ispod njih dvojice. Tko treba potpisati? Michael Hunter, Joe Joyce, Daniel Dubois, Dillian White, Aleksandar Povjetkin, Derek Chisora… To bi mi bila priprema za najbolje u kategoriji”, poručio je jutros s Floride nakon pobijede najbolji hrvatski profi boksač Filip Hrgović.

Image
ELITNI BOKSAČ NIJE HTIO ŠUTJETI: /

Hrga dobio neočekivani odgovor; Što će reći na ovo? 'Ako Filip tri puta izgovori moje, pojavit će se babaroga'

Image
ELITNI BOKSAČ NIJE HTIO ŠUTJETI: /

Hrga dobio neočekivani odgovor; Što će reći na ovo? 'Ako Filip tri puta izgovori moje, pojavit će se babaroga'

Image
Image

Daniel Dubois (right) in action against Kyotaro Fujimoto (left) in the WBO International and Vacant WBC Silver Heavyweight Championshipat the Copper Box Arena, London.,Image: 489355726, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Htio bi Filip Hrgović (12-0, 10 nokauta) jake boksače, one najbolje. No nekako smo mišljenja kako dva imena koja je Filip izrekao jutros odmah po davanju izjava u ringu nakon borbe u kojoj je prekidom u 5. rundi pobijedio Rydella Bookera, iskusnog 39-godišnjeg Amerikanca kojeg nitko nikad nije pobijedio da ga je poslao na tlo, najviše strše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Daniel Dubois celebrates winning the WBO International and Vacant Silver Heavyweight Championship at the Copper Box Arena, London.,Image: 489356169, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

[VIDEO] HRGA POSLAO BRUTALNU PORUKU ČITAVOJ DIVIZIJI: O ovom upravo svi pričaju; ‘Vi mali Instagram boksačići, dosta sa s*anjima’

Opaki boksači

Naime, Joe Joyce i Daniel Dubois dva su opaka britanska boksača, prave zvijezde teškaške divizije svjetskog boksa s kojima bi se Filip morao boriti, barem u ovom trenutku, kako sad stvari stoje, na svom putu prema samom teškaškom vrhu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, ali još početkom godine mediji su pisali kako je Joyce, 16. prema BoxRecu u teškoj kategoriji, bio u pregovorima za meč protiv velikog britanskog talenta, Daniela Dynamita Duboisa, kad je došla naredba EBU-a za meč protiv Hrgovića. Prema BoxRecu, meč Duboisa i Joycea zakazan je za 21.studenog ove godine u Commonwealthu, jakom boksačkom događaju u Engleskoj kojeg će prenositi ugledni BBC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je to meč koji Joyceov promotor Sam Jones već duže vrijeme zagovara, ne treba čuditi što su se mediji tada bili ozbiljno raspisali o tome. Borba Joycea i Hrgovića bila bi također velika, a samim time i riskantna. Jer, koliko je pametno da sad u ovom trenutku, kad se još, ruku na srce, gradi njegova karijera, uđe u ring s jednim takvim opakim boksačem koji ima iste ambicije kao i Hrgović, samo 7 godina više i iskustvo boksanja s Usykom u Svjetskoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Europska boksačka unija naredila je Joeu Joyceu meč protiv Filipa Hrgovića za upražnjenu titulu europskog prvaka u teškoj kategoriji. No, nakon toga je došla korona, od samog meča nije bilo ništa.

Početkom godine naveliko se pisalo i pričalo o njihovoj borbi

Osim što ih povezuje medalja iz Rija 2016., gdje je Hrvat bio brončani, a boksač iz Putneyja iz Londona srebrni. Hrgovića i Joycea veže i sličan omjer u profesionalnom boksu, Filip sad ima 12-0 a Joyce 11-0, oboje deset nokauta. A jednom su u amaterskoj karijeri boksali jedan protiv drugoga, u Svjetskoj boksačkoj ligi 2013., kad je Joyce slavio podijeljenom sudačkom odlukom. Sve to mora dobiti nastavak, to je nekako prirodan slijed i same teške kategorije. Na putu prema vrhu moraju se potući i u profi vodama...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lijepo je imati opcije. Ja bih najradije obojicu poslao na pod. Koga biste vi željeli?", upitao je Joyce početkom godine svoje pratitelje na Twitteru uz fotografije našeg boksača i Duboisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Joyceu bi eventualni meč, tako je dalje išla priča, protiv Duboisa, boksača iz Greenwicha iz Londona, bio za britansku teškašku titulu, a protiv Hrgovića za navedenu europsku, no titula je ovdje zapravo manje bitna. Jer, 35-godišnji Joyce je dugo bio amater, u profesionalne je ušao tek s 32 godine i ne treba čuditi što on samo želi brži i efektniji put prema napadu na svjetsku titulu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dubois - senzacija iz Londona

I ostala navedena imena u Hrgovićevoj izjavi itekako su jaka, respektabilna, definitivno bi zanimljivo bilo vidjeti kako bi završio meč između Hrgovića i senzacionalnog 23-godišnjeg Daniela Duboisa sa skorom 15-0, boksača koji je pravo "britansko zlo" koje je od 2019. godine držao britanske, Commonwealth, WBC Silver i WBO International teške naslove. Poznat je po svojoj snazi ​​udaranja i lomljenju suparnika ritmom i energijom, i trenutno drži 92,9% omjera “nokaut-to-win” što najbolje govori o njemu. Kao amater, bio je petostruki državni juniorski prvak i britanski amaterski prvak. Opaki boksač. Što vi mislite, kako bi Hrgović prošao u borbama s Joyceom i Duboisom?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Daniel Dubois poses for photographers after beating Ebenezer Tetteh during their Commonwealth and WBO International Heavyweight Championship bout at the Royal Albert Hall, London.,Image: 473846748, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo