[VIDEO] OVAJ EKSPRESNI NOKAUT ROBERTA SOLDIĆA MORAT ĆETE POGLEDATI NEKOLIKO PUTA: / Hrvatski MMA borac obranio titulu prvaka

Image

Samo minutu i pol trajala je borba, dovoljno za jedan fantastičan lijevi kroše

19.5.2019.
7:30
VOYO logo

Hrvatski MMA borac Roberto Soldić na eventu KSW 49 u poljskom Gdanjsku prvi je put obranio titulu prvaka u velter kategoriji. Pokušao je, ali nije uspio uzeti mu pojas do sinoć neporaženi domaći borac Krystian Kaszubowski.

[VIDEO] JOŠ JEDAN SPEKTAKULARAN NOKAUT DEONTAYA WILDERA: Brončani Bomarder svom se snagom obrušio na nemoćnog izazivača

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nisu još ni majstori za glazbu u Ergo Areni ugasili "Gene kamene", a već su ih morali ponovo paliti. Samo minutu i pol trajala je borba, dovoljno za jedan fantastičan lijevi kroše koji je značio kraj priče za Kaszubowskog.

Pogledajte i uvjerite se:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to Soldićeva 16. pobjeda u KSW-u, a osim njega pobjedu je upisao još jedan hrvatski borac Antun Račić bio je bolji od još jednog domaćeg borca - Pawela Polityla - i tako izborio priliku za napad na naslov prvaka u banter kategoriji.

[VIDEO] SOLDIĆ KAO ROCKY: Poljska publika navijala protiv njega, a on ih je ovom sjajnom gestom okrenuo na svoju stranu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje o tome tko će mu biti sljedeći protivnik rekao je samo: "Ne znam. najprije ću se odmoriti, a onda ću vidjeti što dalje. Zahvaljujem svima što su me podržavali, a između ostalih i Antunu Račiću, budućem prvaku".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo