[VIDEO] MA KAKAV JOSHUA I TYSON FURY: / Legendarni hrvatski boksač otkrio s kim bi se Hrgović mogao boriti za naslov

Image
Foto: Profimedia

Kratku je analizu dao i naš bivši boksački prvak, Stjepan Božić, a otkrio je i s kim bi se Hrgović mogao boriti za titulu

5.11.2020.
21:41
Profimedia
VOYO logo

Najbolji hrvatski boksač, Filip Hrgović, nastavlja se pripremati za meč protiv Amerikanca Rydella Bookera. Hrgović zna što ga očekuje, Bookera jako dobro poznaje s obzirom na to da su i sparirali i ne brine ga previše njegov dobar otpor Kubratu Pulevu.

Hrgović smatra kako je Pulev tu napravio veliku taktičku pogrešku i nije se dobro pripremio za Bookera. "Treba raditi puno po tijelu, tu je Pulev pogriješio. Prvo u tijelo i tek poslije u glavu. Jako se dobro izmiče, pogotovo u tih prvih par rundi", rekao je Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napad na titulu?

Kratku je analizu dao i naš bivši boksački prvak, Stjepan Božić, a otkrio je i s kim bi se Hrgović mogao boriti za titulu.

"Booker je jako dobar udarač može biti jako opasan. Ali dosta je statičan, ima dosta kilograma", rekao je Stjepan Božić. "Njemu je to osmina finala i polako ide prema finalu, a to je meč za titulu. Sumnjam da će ići na Joshuu. Joshua će vjerojatno ostaviti neku od titula, a onda će se boriti ili sa Joyceom ili sa Duboisom", smatra Božić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo