Play ponuda

[VIDEO] POKAZALI VELIČINU: / Iako se ne podnose, trenutak nakon meča oduševio je borilački svijet; 'Oprosti'

Norman Parker ipak nije stavio svoj pojas na stol jer nije prošao vagu

12.7.2020.
0:03
Play ponuda

U glavnoj borbi večeri u Varšavi, ne i za ujedinjenje titula u lakoj kategoriji jer pojas prvaka nije bio na stolu, borili su se prvak Mateusz Gamrot i vlasnik privremenog pojasa Norman Parker. Gamrot je odnio pobjedu večeri na KSW 54 eventu, koji ste mogli gledati na RTL televiziji. Inače, njih dvojica se ne vole, među njima vlada, nećemo reći rivalstvo, nego nepodnošljivost. Stvarno se ne vole...

Image
[VIDEO] BRUTALNA MAKLJAŽA U GLAVNOJ BORBI VEČERI: /

Oni se uistinu ne podnose; Tučnjava dvaju gladijatora

Image
[VIDEO] BRUTALNA MAKLJAŽA U GLAVNOJ BORBI VEČERI: /

Oni se uistinu ne podnose; Tučnjava dvaju gladijatora

Norman Parker ipak nije stavio svoj pojas na stol jer nije prošao vagu

Privremeni prvak Norman Parker ipak nije stavio svoj pojas na stol jer nije prošao vagu. Ušao je u borbu iscrpljen zbog naglog gubitka kilograma da pokuša doći ispod granice za laku kategoriju, ali nije uspio i borba je na kraju ispala revijalna.

Prema pisanju Sportowefakty.wp.pl-a, bio je to treći dvoboj Poljaka s Ircem. U prvoj borbi, u svibnju 2017., Poljak je pobijedio nakon jednoglasne odluke sudaca.

Kompletirana trilogija

Osveta, borba koja je došla nekoliko mjeseci kasnije u Dublinu, završila je skandalom. "Gamer", nakon što je u prvoj pobijedio na bodove, u drugoj je izgubio na kraju 2. runde nakon slučajnog prsta u oko Parkeru, te je meč bio prekinut.

No, u trećem je izdominirao Parkera u svim segmentima. Nakon borbe, trenutak o kojem će se još dugo pričati. Naime, Gamrot je zatražio ispriku od Normana. Poljak se uvrijedio na teške riječi Parkea u najavi meča, ali su se u porazu ispričali jedan drugome, ipak su si dali ruku i pozdravili se.

"Oprosti u moje ime i ime moje obitelji", kazao je Gamrot.

Parker je nakon toga uzeo mikrofon i rekao:

"Ne znam što da kažem, oprosti i ti meni zbog svega. Inače, što se tiče borbe, pametno se borio. Pošteno me pobijedio. Nemam izlike za poraz, ne tražim opravdanja za njega". Pogledajte i sami kako je to izgledalo.

Play ponuda
Play ponuda